Založím novou stranu s názvem SAKo

  Nejedná se o žádnou odnož japonské teroristické skupiny Óm šinrikjó, ale o zkratku Strana angažovaných komunistů.... Byť se dá říci, že tak trošku toho japonského bojového umění by pro SAKo neškodilo. A jak využít všeobecné nespokojenosti a příklon k již umírněné KSČM by pro naší stranu bylo přínosem.

  Je to celkem jednoduché využít té věčné nespokojenosti k jednoduchému řešení. A mohl bych začít u nás v práci. Pracovat na tom, jak se zbavit toho kapitalisty, co mě málo platí a zneužívá k osobnímu prospěchu  zisku z mého potu a mozolů. 

  Firmu předám dělníkům, kteří tam pracují. Pak už je jen krůček ukázat na ty, kdo za to můžou. Bohaté tuneláře, ve vládě jich je plno. Stačí potom jít k volbám a zvolit tu neslanou a nemastnou KSČM, však i do ní pronikneme svou tvrdou pěstí. Je tam spoustu pravičáků, co tvrdí, že jsou demokraté. Demokratů se zbavíme. A mezi dělníky, co převzali firmy provedeme čistky. Ne všichni mají totiž nesobecké představy o vládě. Však už dnes je máme podchycené pomocí Facebooku, Twitteru atd.

  Zavedeme spravedlivou, naší vládu. Zrušíme nakonec sociální dávky zcela, nebudou potřeba. Každému podle jeho potřeb. Ti neschopní a líní těžko podle svých schopností. Postavíme jim domy, okolo nich zeď a v táborech si s nimi poradíme. Stejně už nyní slyším mezi lidmi, že by určití lidě měli mít svůj stát či rezervaci. Voliči to jistě snadno pochopí.

  Navíc, otroci budou pracovat a my si dle svých potřeb budeme užívat. Nebudeme týrat zvířátka při pokusech na nové léky a kosmetické přípravky. Však pan Josef doktor někde zanechal ty jeho práce na savcích (Homo sa...)  ....

  Zavedeme naší spravedlnost, po které tolik lidí touží, když se vrací tam, odkud chtěli všichni utéci a podobat se tomu nenáviděnému Západu, a Východu. Všude žijí ti, co chtějí demokracii. A lidé demokracii nechtějí, navíc nepociťují že by byla k něčemu dobrá.

  Nenávidí socany, odéesáky, topáky, mají rádi komouše. I s nimi si poradíme.

  Volte SAKo, spravedlnost pro schopné, zdravé, čisté, dokonalé, ...... světlé, modrooké,...... volte mě. Já za vás obětuji vše....... jsem jediný ..... spravedlivý, čistý ....... dokonalý.......

  Nakonec stejně všichni skončíte v pekelném ohni...... 

   

Autor: | pondělí 5.11.2012 8:00 | karma článku: 7,73 | přečteno: 770x
  • Další články autora

Český železniční špunt

12.12.2014 v 13:40 | Karma: 11,64

Nemám peníze na léky

28.7.2014 v 10:29 | Karma: 13,87

Nemá někdo pumpičku na saně?

18.7.2014 v 14:44 | Karma: 7,99

Zvířátko a nebo člověk

17.7.2014 v 14:58 | Karma: 9,71