Profil diskutujícího na Idnes

  Včera jsem si mohl změnit profil diskutujícího, nastavit své skutečné jméno místo přezdívky (jak už jistě víte, pod pseudonymem to nepůjde). Chtěl jsem tak regovat na svůj včerejší článek a pod nickem už se mi to nelíbí, za autora se může považovat kdokoliv. Upozorňuji, že se tu nepodílím na přípravách vlády jedné strany (i s přidaným písmenem M).

  Víte co po mě chtěli pro ověření, že jsem to skutečně já? Kopii dokladu, zřejmě průkazu občanského. Ale já už žádný úvěr nechci a za cizího platit nebudu. Nechci se stát marketingovým objektem pro různé nabídky všemožného druhu. Tak snad jedině, pokud by mě redakce Idnes chtěla zaměstnat za slušný plat jako redaktora. Budu psát zajímavé články do roztrhání těla, i kdybyste mě o půlnoci vzbudili. A k tomu pošlu i životopis. Ale zadarmo se nestanu jakýmsi členem diskutující ověřené skupiny, která si bude muset dát sakra pozor na to, co napíše. Aby neskončili s nějakým tím úvěrem, za trest na někoho jiného. 

  Tak tedy k tomu mému životopisu na práci redaktora Idnes. Fotografie se nalézá v pravo nahoře. Můj otec se jmenuje Balvan Molagemko ("balvanamolagemko..."- viz. osmisměrka č. 5, Chvilka pro luštění č. 10, vyšlo 3. října 2012- pak že nemám smysl pro humor a nedokáži vymyslet nebo pro zaplnění prázdného místa v době okurkových sezón). Původní jméno je tedy Balvan A Molagemko. Jeho dědeček byl Marx A Engels. Protože právě on (Oni) vymysleli tu podivnou filozofii, nelíbí se mi to s tou kopií průkazu. Poučení z rodinné tradice, že právě Marx A Engels se stal černou ovcí.

  A protože zde nechci zveřejňovat své profesní znalosti, aby mnozí nezáviděli, tak to v krátkosti stačí.

  Tak to by mělo k profilu nového diskutujícího asi stačit. Ale pokud to něco nebude sypat, zůstanu pod starým nickem do té doby, než ho smažou.

   

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: | úterý 30.10.2012 14:00 | karma článku: 12,73 | přečteno: 1208x
  • Další články autora

Český železniční špunt

12.12.2014 v 13:40 | Karma: 11,64

Nemám peníze na léky

28.7.2014 v 10:29 | Karma: 13,87

Nemá někdo pumpičku na saně?

18.7.2014 v 14:44 | Karma: 7,99

Zvířátko a nebo člověk

17.7.2014 v 14:58 | Karma: 9,71