Jak Radka honili policisté na kole

... aneb rasističtí psi napadli cikány v parku, jež cygo na dívce požadovali a sprostými slovy dokouřiti chtěli. A Radka, jež si v křeslu ministerském na moderátora televize hraje a snaží se dobře svůj resort říditi.

Uháním v Pendolínu na Vídeň. Blížím se k Břeclavi. Rychlostí více než sto šedesát. Po tepně, jež dálnící nazývá se uhání policisté. Byli asi dva a snaží se pokutovati motorkáře. Motorkáře vidím, ale strážci zákona kamsi do pozadí mizí. Nemají na benzín.

V Břeclavi na nádraží, kde vlak zastavil, přistupuje urychleně motorkář, jež Radek zove. I dodal, že jeho příjmení jest John a vypráví nám veselé příhody z natáčení. Byla to velká legrace.

Při rychlé kontrole pasů, devizového příslibu a celních prohlášení. Byl to sen. Se Radek s omluvou zvedne a jakožto nepřítel státu odveden byl v oddělení, kde podroben výslechu byl. Při zjištění, že jest ministr vnitra, odvezli policisté na svém tříkole do sídla jeho, jež Praha nazývá se. Po třiceti hodinách jízdy upadají všichni v bezvědomí a ministr své práce chopí se. Byť po dlouhé cestě unaven. A blbostmi plní hlavy naše.

Nějaký zloděj ukradl automobil, nový.  Tři sestry vrah zavraždil, a na dálnici deset aut v sobě nachází se. Policie kontroluje mrtvé, zda alkohol nepožili, aby jim průkazy řidičské zabavili, a body z účtu odečetli.

Jám chytám se hlavy a říkám si: "Pane Bože, zachraň nás." Nechť Kocourkovem naše republika zvána bude. A tak probouzím se ze sna a v televizi běží seriál. Jak na ulici celebrita upadla, toť z lásky. Tak dojemné, že kapesník můj mokrý do pračky vkládám. Jež nemoderním způsobem papírové opět nekoupil jsem.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: | sobota 7.8.2010 17:09 | karma článku: 8,15 | přečteno: 904x
  • Další články autora

Český železniční špunt

12.12.2014 v 13:40 | Karma: 11,64

Nemám peníze na léky

28.7.2014 v 10:29 | Karma: 13,87

Nemá někdo pumpičku na saně?

18.7.2014 v 14:44 | Karma: 7,99

Zvířátko a nebo člověk

17.7.2014 v 14:58 | Karma: 9,71