Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já tu problematiku moc neznám, díkybohu jsme se dožil důchodu bez návštěvy pracáku. Ale ta "nucená" práce přece není nucená, ale placená. Sice málo, to ano. Ale přece ten, kdo je v evidenci úřadu práce, tak za něj tento úřad platí sociální a zdravotní pojištění. A to přece není tak málo, abych se kvůli tomu zdráhal projít se občas s koštětem po městě. A že to je ponižující? Já jsem Ing. už mi bylo 60 a v té době jsem nahrazoval onemocnělého dělníka při nakládce kamiónů.

V montérkách a pracovních botách jsem běhal po korbě a rovnal náklad. A cítil jsem se poníženě? Naopak, cítil jsem se skvěle. Byl jsem hrdý na to, že to ještě zvládám a byl jsem rád, že dělníci "čuměli", že inženýrek neupadl.

A když nic jiného, tak občasná pravidelná práce (kolik hodin měsíčně to je?) je daleko lepší než aby nezaměstnaný koukal doma do televize a zcela ztratil kontakt.

4 3
možnosti

A co tak ještě přinést p.Drábkovi pár švestiček ze zahrádky.

3 2
možnosti

Jó vono těch "kiksů"  v Ústavě a LZPS je podstatně více;-D

1 0
možnosti

J82o55h59n 31P21e23t76r64e79s

29. 11. 2012 11:58

....Konečně aspoň někdo...!!R^R^R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 252
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 948x
JSEM AUTOR PROJEKTU PUBLIC24.EU
Věnuji se nejen filozofii a sociologii, ale i psaní od filozofických úvah až po povídky. Dále píši PR články a mám vlastní projekt na PUBLIC24.EU
Profil na Facebooku: https://www.facebook.com/vaclavhejna6
https://www.facebook.com/public24
Píšu pro: bigbloger.Lidovky.cz ; signaly.cz; a novy blog vaclavhejna.blog.cz