Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

berta7

28. 11. 2009 10:55
Moje přání

Dobrý den všem, kteří před Vánoci podlehnou dobrosrdečnosti a rádi se podělí o pár svých peněz s potřebnými.

Nezlobte se, ale Nadaci, která rozesílá propisky s nevyplněnou složenkou a jímavými obrázky, skutečně nepošlu ani korunu.

Dopis přišel na moji starou adresu, na které jsem kdysi před lety měla registraci jako živnostnice. Už to mi přijde dosti podivné a neseriozní.

A pak víte já se v takových případech vždy zamýšlím nad tím, proč nadace posílá propisky a další pitomosti na adresy neznámých dárců. Proč rovnou peníze, které vynaloží na pořízení oněch "dárků", tisk letáčků a poštovné, nepošle rovnou na konta těch postižených ?

0 0
možnosti

Bětka

27. 11. 2009 10:57
Charita

Nene, ode mě se žádná tato organizace příspěvku nedočká.Nebudu jim sponzorovat nájem kanceláří na prestižní adrese v centru Prahy. Máme dost možností sponzoringu v našem okolí, kde si můžu ověřit, co s mými penězi udělají. Nechci, aby z mojí zdaněné stokuruny šlo 90 Kč na provoz a jen 10 Kč se dostalo k těm potřebným.

0 0
možnosti

radim36

27. 11. 2009 10:07
nadace Moje přání

Zrovna včera mi přišel podobný dopis s průpiskou s odkazem na stránky http://mojeprani-os.cz/  Hledal jsem v evidenci neziskovek i podle IČO uvedeného na stránkách  i jsem našel uváděnou adresu ( adresa skutečně existuje, ale nadace na ní není uvedena)   V dopise je nenápadný odkaz na Garryho Edwardse, ten založil prokazatelně existující nadaci Zdravotní klaun , ale vlastní nadaci Moje přání  jsem nikde mimo jejich webové stránky nenašel, ani v seznamech neziskovek na ministerstvu. Poslal jsem mailový dotaz na ministerstvo  i do nadace Zdravotní klaun a čekám na odpovědi....

0 0
možnosti
  • Počet článků 252
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 948x
JSEM AUTOR PROJEKTU PUBLIC24.EU
Věnuji se nejen filozofii a sociologii, ale i psaní od filozofických úvah až po povídky. Dále píši PR články a mám vlastní projekt na PUBLIC24.EU
Profil na Facebooku: https://www.facebook.com/vaclavhejna6
https://www.facebook.com/public24
Píšu pro: bigbloger.Lidovky.cz ; signaly.cz; a novy blog vaclavhejna.blog.cz