Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ani ryba ani rak. Ač raci v kalných vodách mohou i uhynout, zatímco někteří dravci se pak i v nich dobře orientují.. Ale, jako vždy, se v tom kde kdo, ba i rád, až plácá. Např. bahník;-)

0 0
možnosti
JR

J38a80n 13R82á62ž

12. 3. 2021 11:08

Jedním z omylů autora článku je, že okresy oficiálně neexistují. Okresy a jejich hranice oficiálně existují pořád, zrušeny byly jen okresní úřady.

2 0
možnosti
PK

Říká se, že zlé časy generují silné lídry, zatím se tak nestalo, ale ještě tomu tak může být...

1 0
možnosti
JR

J69a47n 20R22á36ž

12. 3. 2021 11:14

Jsem optimista a také v to doufám. Udělalo by mi radost, kdyby ODS zavčas nějakého takového do svého čela vygenerovala a ten vedl tuto stranu do voleb. Představa, že vládu bude sestavovat Bartoš a Michálek bude ministrem vnitra, jak se u Pirátů plánuje, mně opravdu děsí.

1 0
možnosti
JK

Zvláštní je ta monotématická propagace, někdy napřímo, jindy jen tak "podpahově", ale je to tu zas.

Zjevné totiž je, že tento stát vedený touto vládou si vede blbě a dělá fatální chyby, zdravotní, ekonomické, ve vzdělání, armádě a ve všem co se mihne Andrejovi hlavou. Logická úvaha je jasná, vyměnit vládu, která nefunguje, no a k tomu máme volby. Prohru cítí i bezvadně informovaný Mára a tak musí nasadit nějakou taktiku.

Objevují se články a příspěvky (zejména na tomto médiu), které za celý ten průšvih viní celou politickou reprezentaci, případně rovnou "neschopnou" opozici, občany i konkrétní osobnosti. Zároveň není odmítána jakási odpovědnost vlády a Babiše, fakta totiž nelze jen tak vymazat, který se prý trefil jen těsně vedle jinak vše umí perfektně, nebo že se učí, což už je hodně. Jme jaksi přesvědčováni a nakonec je nám to i natvrdo řečeno (asi pro natvrdlé voliče), že všichni chybují Andrej málo a není nikdo kdo by to po volbách dělal lépe. Tenhle motiv se opakuje pravidelně, spíše čím dál, tím víc častěji. Zřejmě příprava pódia pro vstup rytíře v zářivé zbroji co zvítězil nad covidem. Načasováno by bylo, jen ten covid nespolupracuje, domluvíme mu třeba i ruskou vakcínou, těch pár lidí s komplikacemi za to stojí, že.

1 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 8,86
  • Průměrná čtenost 644x
Elektronická grafomanie  zříceniny ze zřícenin.

Seznam rubrik