Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

A23l50e15n80a 44F47i22r95s94t

17. 8. 2013 18:35

jako vždy karma. Česko je banánistán a výrobna trafik.

1 0
možnosti

Jak sám citujete, "ve zdůvodněných případech bývá jmenována osobnost, která není profesním diplomatem" a nemám pochybnosti, že paní Klausová na pozici velvyslance bude reprezentovat přinejmenším dobře.

Když už, tak bych napadl něco jiného, může české zájmy právě na Slovensku zastupovat a artikulovat někdo, kdo je původem Slovák. Nebude jako takový spíše nakloněný dělat slovenskou politiku?

0 0
možnosti
AK

:-)R^

Nevím, jak vy ostatní, ale bohužel, jelikož se cítím býti rovněž nedobrovolným poplatníkem této zemano-klausovské, kabaretní taškařice, agréement bych neuděloval.

1 0
možnosti
RB

Jednak paní Klausová zde prokázala mizivou morální i diplomatickou úroveň už jenom proto, že věděla, jak je její jmenování problematické a setkává se s nesouhlasem veřejnosti a přesto na pozici apelovala a přijme ji. Připomínám také, že prezident Klaus před čas udělil milost její známé, která prý její známá nebyla, ale zpronevěřila částku, za kterou by prostý člověk šel na tvrdo do vězení.

1 1
možnosti
DD

A jak, prosím Vás, "na pozici apelovala", mohl byste sdělit? 8-o:-)

0 0
možnosti
JZ

Děti nemohou za své rodiče, ale pravdou je, že otec Lívie Klausové Štefan Miština byl jako příslušník tajné policie v dobách Slovenského štátu, obdoby nacistického gestapa a komunistické StB válečným zločincem spoluzodpovědným za smrt 60 tisíců slovenských Židů.

4 1
možnosti
TH

Tak ten sileny vystup proti Schwarzenberkovi v televizi se ji fakt doslova vyplatil. To je teda rodinka.

3 2
možnosti
VM

Exportem koktavého komunisty, lampasáka a politruka ČSLA Remka do Moskvy a madam Livie Klausové do Bratislavy, jsme vyslali mezinárodnímu společenství vzkaz, že řečeno medicínskou terminologií, je tato země v kritickém stavu a stav pacienta je prozatím beznadějný.

Opravdu skvěle napsáno, jenom jednu poznámku bych měl. Za posledních 20 let jsem nečetl jedinou diskuzi na téma velvyslanců. Nikdy  nikoho nezajímalo, kdo je kde velvyslancem i když např. kvalifikace Vondry na post v USA byla pouze disidentská minulost.

Všechno to rozvrtali novináři a blogeři se samozřejmě přidali.  Závěr pak je, že národ je rozhořčen a naše země je v kritickém stavu.

Ještě jednou gratulace....

5 0
možnosti
LP

Lepší Klausová na Slovensku, než Vondra v Izraeli. S V.Remkem v Rusku si taktéš ostudu neuděláme.

4 8
možnosti
ZB

Jen tak mimochodem, na rozdíl od Klausové a Remka má Vondra diplomatickou zkušenost a to nezanedbatelnou, z USA. Který z těch třech je zkušenější diplomat a odborník?

3 2
možnosti
Foto

No, člověk zírá. Dobře, Klausovi Zemana podporovali, stále nevíme proč, upřímně vzato. Však nechápu, proč ten post Klausová neodmítne. Bylo by to oběma ku prospěchu. Opravdu to vypadá "něco za něco" a přiživuje to nálady o prohnilosti politiků..

Jinak karma.

6 0
možnosti
TH

Neodmitne, protoze ten post CHCE a CHCE. At to vypadasmerem na slusnou verejnsot  vselijak, typicke pro tuto rodinu.

2 1
možnosti