Diskuse

Oživte Hitlera

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SmrtBereVse

24. 9. 2011 3:26
Teď je v módě takové články psát a hlavně s nimi souhlasit.

Moji prarodiče a ti, co jako oni umírali v odboji, by vám byli asi schopni lépe odpovědět než-li já. Za co umírali a proti čemu vlastně bojovali, když tady byl takový ráj? A ještě jste si vzal na pomoc sentimentální bláboly jejich vrahů. Sprostých vrahů. Masových vrahů. Moje babička už za sebou jeden koncentrák měla, tak tak jej přežila a přesto do toho šla zas. Měla právo mít strach, zlomit se. Není možno soudit ty, které Němci dostali a mučili tak strašným způsobem, že promluvili. Moji prarodiče nepromluvili a zachránili tak přinejmenším několika lidem život. Němci je za to odsoudili k smrti a poslali do koncentráku s verdiktem návrat nežádoucí. Dědečka oslepili a zmrzačili. Babičku vezli do Osvětimi, kde ji zavraždili, v dobytčáku. Lidé tam umírali ve stoje, slisovaní a naložení ve vlastních výkalech jako sardinky v konzervě. Nejsme židé. Moji bližní zemřeli, protože byli Češi. Vaše slova a váš článek odsuzuji do horoucích pekel s verdiktem návrat nežádoucí! Jděte do řiti ...

0 0
možnosti
FH

Bouše

13. 9. 2011 5:05
Hodně kritiků tohoto článku se nechává zbytečně unést

emocemi. Doporučil bych jim si jej přečíst ještě jednou a pomalu, aby přišli na to, co chtěl vlastně autor říci. Ačkoliv ne se vším v textu souhlasím (např. odsun Němců byl podle mne nevyhnutelný a správný, protože bezkonfliktní soužití s nimi už nebylo možné), jeho celkové vyznění mohu akceptovat. R^

0 0
možnosti
BO

Korytnaačka

22. 9. 2011 8:04
Re: Hodně kritiků tohoto článku se nechává zbytečně unést

Vystěhováním 3 milionů Němců jsme se dopustili zločinu a mimo jiné odstěhovali i voliče... a proto zde zvítězil komunismus. Ti lidé tu žili po staletí, vybudovali tu města, postavili například Karlovy Vary, Teplice, Liberec... zahájili těžbu v dolech v Krušnohoří, vybudovali porcelánský průmysl, jejich domy jsou dodnes ozdobou Sudet i přes chátrání za dob komunismu.

Byli to oběti politiky mocných - oni žili vždy ve své vlasti, to my jsme v roce 1918 zabrali jejich zem, slíbili autonomii pro jejich německy mluvící území a stejně tak i pro Slováky. To jsme nikdy nedodrželi, a dnes se divíme, že v době krize, kdy jim Hitler nasliboval hory doly se Slováci odtrhli a část Němců naletěla a větší část se přidala ze strachu? Kam vystěhuješ 10 milionů rusofilů - co vesměs z vyčůranosti, nevědomosti a z pohodlnosti tleskali VŘSR a komunismu 40 let?

ČSR je omyl dějin... 8-o http://goo.gl/nVaDt

0 0
možnosti
8

837

12. 9. 2011 16:09
No zdá se že autor se pomátl na rozumu

Kdepak že to ten dav provolával "cikáni do plynu" já jsem tak zaslechl maxiálně nějaký ojedinělý výkřik.

Takže vlastně za to vraždění v Čechách a jinde v podstatě můžeme my protože Hitler to dělal na naší objednávku;-D, a my jsme se potom odvděčili za tu přátelskou a internacionální pomoc,  tak že jsme je naložili do dobytčáků a vyvezli na Západ, to už vypadá jako nádor na mozku. 8-o

A kdopak že to tak pravidelně podléhá různým nerozumným ideologiím, nejsou to spíš náhodou Němci, tehdá je nalákali nacisti a dneska sedli znova na lep ekoteroristům. My na rozdíl od nich jsme z toho komunismu daleko rychleji vystřízlivěli než třeba soudruzi v endéer a to jsme ani neměli takové silné vazby a příbuzenstvo na Západě. A zelené extremisty ty má většina Čechů na rozdíl od Němců za obyčejné kašpary.

1 0
možnosti
OL

kocourek-černý

12. 9. 2011 15:53
Milý Miroslave,

ono to bylo v tom protektorátu trochu jinak než ty to zde píšeš. Je to pouze půl pravdy. Pro dělníky ve zbrojním průmyslu a strategických odvětvích tam bylo jak se říká hej.... pokud jsi držel hubu jako za komunistů.  Uzemí dnešní CR mělo na válečné výrobě celký podíl 30 procent celoněmecké válečné výroby pro 2 Světovou válku. Takže cukr pro dělníky, kteří byli potřební. Na druhé straně zatýkání v noci, aby nerušili morálku. Převážně česká inteligence nebotřebná pro válečnou výboru byla nejen persekována ale systematicky vyvážena do Saska (Dráždan) Rakouska, nebo do Tábora kde se popravovala mimo protektorát v tajnosti. Dalo by se o tom napsat ještě více. Samozřejně že tuto strategii převzali komunisti po Heydrichvi pomocí NKWD. atd.........

0 0
možnosti
BO

Korytnaačka

22. 9. 2011 8:09
Re: Milý Miroslave,

Nauč se číst, autor netvrdí nic, co by bylo s tímto v rozporu - lezli jsme Němcům do konečníku, poněmčovali si jména svá i firem... kolaborovali a udávali  jak o život, mlčeli k odsunu židů a cikánů na smrt..., a navíc makali ve zbrojním průmyslu a dostávali ty žebračenky na cukr atd... Prober se, proboha a něco si o tom přečti - informací je všude dost!RvRvRv

0 0
možnosti
C

cojanato

8. 9. 2011 19:12
Pořád dobrý

R^...jenom někteří nechápou, nechápou a nechápou:-)

0 0
možnosti
PS

Prokki

7. 9. 2011 11:55
rozpor

Naprosto rozumný článek. Se vším souhlasim, kromě zjevné autorovi podpory Izraeli. Protože, přesně to proti čemu se autor ohrazuje ( rasismus a xenofobie ), tak přesně to provádí denoděnně Izrael na okupovaných územích i na území samotného státu.

0 0
možnosti
BO

Korytnaačka

22. 9. 2011 8:13
Re: rozpor

Proboha, přes 20 let od komunistické masírky a ty pořád nevidíš co jsou zač ti palestýnci? Židů je po celém světě asi tak jako Čechů, z toho jich asi 6 milionů žije v Izraeli, jsou doma, ve své pravlasti, arabům v Palestině bylo přiděleno už dávno Jordánsko, nemají v Gaze a hlavně v Jeruzalémě co dělat. Nejsou to žádní chudáčci, ale agresoři, prodloužená ruka všech nácků světa. Jsi také nácek?

0 0
možnosti
C

cavolaia

6. 9. 2011 19:41
Víc protimluvných nesmyslů

jako tento článek jsem ještě nečetla.

Na jedné straně Protektorát jako pozemský ráj ve srovnání s Německem a Rakouskem, na druhé nacionálsocialistická žumpa, na které stojí dnešní česká společnost? Rozhodněte se, vážený pisateli, byl Protektorát tím velkým dobrem, který tu zavedl spoustu sociálních vymožeností, jak píšete na počátku, anebo hnusným zlem, kterýmžto úsudkem končíte?

Zamyslíte se někdy nad tím, co vyťukáváte do klávesnice?

0 0
možnosti
D

džajár

6. 9. 2011 10:54
A co takhle heslo:

OŽIVTE STALINA a záměrně nepracující t.zn. trvale nezaměstnané přemístit do PRACOVNÍCH táborů (gulagů)????

3 0
možnosti
PP

echo.3.

6. 9. 2011 1:22
Pozdní noční hodina

ale karma je tam.

      :o)

0 0
možnosti
K

kaktusak

6. 9. 2011 0:27
Kde v Evropě prosperuje textilní průmysl?

Kde prosperuje průmysl sklářský, keramický, obuvnický? Co by mělo za smysl, kdyby do něj komunisti masivně investovali? Vždyť by to byly vyhozené peníze. Lehký průmysl spěl ke krachu už za první republiky. Důsledkem byla bída. Proto se Sudeťáci, kdysi liberálové, přiklonili k nacismu. Samozřejmě že by v roce 1946 nevolili komunisty, vždyť by většinou volili NSDAP, kdyby mohli.

Odsun Němců byl humánním a civilizovaným řešením problému, jak zabránit odtržení našeho pohraničí. Bez odsunu by už teď nejpíš patřilo Německu.

Není pravda, že za socialismu (v nejlepším období naší historie) bylo zavražděno deset tisíc lidí. Nějací opravdu bohužel byli, bylo jich asi 200. To dnešní režim může své oběti počítat na desetitisíce.

Současné ekonomické, sociální a následně rasové problémy jsou důsledkem privatizačního puče a nastolení kapitalismu. Listopad 89, to byl krok špatným směrem, byl to podvod spáchaný na naivních cinkajících lidech.

2 0
možnosti
P

petr.n_22

6. 9. 2011 18:37
Re: Kde v Evropě prosperuje textilní průmysl?

Ne, bylo jich daleko víc.

http://antikomunismus.cz/

Jsem rád, že tato zrůdnost je již mrtvá.

0 0
možnosti