Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P41e47t79r 46S90k17á98c92e21l

25. 9. 2023 22:34

Pokladním v Lídlu předem sděluji: "Aplikaci jsem NEaplikoval"! Nová doba, obchod si dělá se zákazníkem co si zamane. Příště se bez aplikace před námi neotevřou dveře obchodu, jak prosté, jak sprosté.

0 0
možnosti
Foto

Také nemám (a nechci mít) aplikaci ani LIDL ani jiných, a to je výhra, protože přesně proto si mě sem přitáhl nadpis Vašeho článku. A to je zase správně jako ve Vesmíru vždycky všecko, takže jsem se tu u kafíčka, když veku bez slunce leje, řehtala nahlas a tiše obdivovala Váš vytříbený psací styl a smysl pro humor.

Suše racionálně: přidávám si Vás do oblíbených a přeji další neutuchající sílu. Srdečně bez aplikací

0 0
možnosti
FN

"Protože Rumunsko není v Schengenu"

Jen na okraj všechny evropské země, ať už jsou v schengenu nebo nejsou v ničem, a je jedno, jestli je to Srbsko, Albánie nebo Moldavsko, uznávají pro vstup a pobyt na svém území průkazy totožnosti zemí EU. Jedinou výjimkou je Velká Británie (Rusa do Evropy nepočítám).

Jediný rozdíl mezi zeměmi EU které jsou a které nejsou v schengenu je ten, že na hranici země, která není v schengenu dostanou cizinci ze zemí mimo EU razítko do pasu. Občané EU vstupují do schengenu neomezeně a jen na občanku.

0 0
možnosti
JB

J60i15ř12í 31B57o66č93e83k

21. 9. 2023 13:22

Mám jenom aplikaci Penny. A dokonce jsem na ní vyhrál paštiku a chipsy. A potom paky všech společností, s kterýma jsem kdy letěl. Jenže tam je to docela nutnost

0 0
možnosti
PD

A proto platím hodinkami, ty nikde nezapomenu.

1 0
možnosti
Foto

Radím vám, nepořizujte si ji nebo dopadnete jako já. Je ze mě vlastně lhářka. Já jsem si ji v nějaké slabé chvilce aktivovala. Velmi rychle mi došlo, že tahle hra mě fakt nebaví. A teď u pokladny lžu. Říkám, že ji nemám. Dcera se dříve bavila tím, že když se mnou tom nákupu byla, nezapomněla to vždy rozmáznout slovy: "Mami, kecáš. Máš ji." Naštěstí už i ji tato hra omrzela. Hezký den.

4 0
možnosti
Foto

Zdravím vás, Ivo. Ha, ha, to je legrace. Já dodnes nemám ani "chytrý" mobil. Na volání a SMS mi bohatě stačí ten telefon "blbý" a na zbytek mám notebook. Pěkný čtvrtek.

2 0
možnosti
IL

I43v33a31n14a 87L11a15n65c52e

20. 9. 2023 18:57

Take to znam. Tento tyden jsem si zapomnela Mobil v aute a v prodejne jsem ho hledala v kabelce. Mate pravdu, sice to neboli, ale cloveka to vydesi.

2 0
možnosti
Foto

Já včera peněženku. S tím jak měním dopravní prostředky, tak měním i zavazadla. V úterý jsem jela do práce na kole, včera autem. Sice jsem včera ráno byla překvapivě tak uvědomělá, že jsem si na to vzpomněla a tu peněženku si z batohu do kabelky přehodila, ale bohužel jsem si vzala jinou kabelku než byla ta, do které jsem si dala tu peněženku. Já to říkám pořád, že to mám hrozně těžký! A bude hůř.

1 0
možnosti