Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P77a97v36e93l 54P97o50n72e93c

28. 4. 2022 21:18

Pokud by byla Marine Le Pen opravdu fašistická, tak 43% francouzských voličů by sympatizovalo s fašismem, což je značně nepravděpodobné. Možná stačilo jen napsat, že Marine nebyla váš favorit.

https://www.e15.cz/volby-francie-prezident-vysledky

13 0
možnosti
Foto

Napsat jen, že nebyla favoritem, by stačilo hlavně těm, koho nezajímají důvody. Mým favoritem také nebyla, stejně jako jím nemůže být nikdo, kdo je spřízněn s režimem panujícím v Rusku. Důsledkem té přízně podporovatelů, kteří ruského medvěda líbali na čenich, byla jeho sílící sebedůvěra a odhodlání ke speciální válce. A s plnou tlamou ukrajinského fašismu.

0 0
možnosti

EU platí Rusku každý den přes 700 milionů EUR za dodávku nerostných surovin, přitom aktivní proruskou politiku dělala německá kancléřka celé roky. Podporu a financování nevypočitatelného medvěda hledejte spíše tam.

https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/rusko-ma-jeste-mesic-pak-zkrachuje-jako-venezuela-spocitali-bankeri-40389647

2 0
možnosti

To ovšem neznamená, že Lepenka nemá svou hroudu másla na hlavě.:-)

1 0
možnosti
Foto

Nikoli, a to zdaleka, ne sama, že;-)

0 0
možnosti
Foto

Musíte definovat fašismus. To není uniforma SS, koncentrační tábor a Hitler. To byly jen jeho vnější znaky v tehdejším Německu.

2 0
možnosti