MN

Jenom nadpis a hned první lež. Jak může být Slovensko homofobní? To byste měl vysvětlit. Jistě pokud člověk věří tomu co se píše v novinách, tak může takový dojem získat. Ovšem tyhle volby byly v tomto směru těžká kudla do zad a to způsobuje různý salto mortale jako váš článek. Obvinovaní z homofobie je jenom nástroj politického boje. Pro voliče zjevně není podstatný jakou kdo má sexuální orientaci, aspoň někdo musí mít rozum a v tomto je potřeba Slovákům gratulovat.

PK

to je slátanina nepodložených fakt a konstrukcí....prostě vyhrál! a autora nejspíše velmi dráždí, že to nebyl naší vládou adorovaný p. Korčuk!! napřed si musíme zamést před vlastním prahem než budeme kázat druhým. Náš prezident je dříve "kovaný komouš", který, kdyby se to v 89 neotočilo bude stejně nadšeně sloužit komunistům, jako pak následně sloužil a slouží "západní civilizaci".

Pokud jde o rozkrádání majetku, též bych mlčel- naše země je rozkradená do posledního šroubku-namátkou kauzy CASA, PANDURY, OKD, Komerční banka, PROMOPRO....výčet by byl delší než celý ten autorův panflet.

JK

J20a35n 12K10y62š81k69a

11. 4. 2024 12:05

Pavle, já mám v garáži pár šroubků a matiček, zbyly mi, když se rozkrádala republika. Kdybyste potřeboval, zašlu za poštovné.

Ale teď vážně, Pavle.

Nevěšte hlavu, po dalších volbách bude zase vládnout ANO a Babiš, zase budelíp. I ta korupce přestane. Babiš se umí postarat o našelidi. Hezký den.

Foto

Jsem přesvědčen, že autor tohoto nechutného článku, plného urážek slovenských občanů, tentokrát zaslouženou karmu od svých přátel Flašky, Zieglera a Vodvářky nedostane.

Foto

To je opravdu dojemné, jak najednou naším progresivistům z pravdy a lásky najednou vadí homosexualita u prezidenta.

Ti sami progresivisté, kteří propagují padesát druhů pohlaví a manželství homosexuálů, jsou najednou děsně hakliví na sexuální orientaci slovenského prezidenta.

Foto

R94o50m42a28n 19K76o15z66e67l

10. 4. 2024 22:09

A mi se zdá zvláštní, že mu vyčítají, že slíbil loajalitu Ficovi, ti samí, co za to chválí našeho prezidenta, že nejde proti vládě, že si uvědomuje, že v našem systému to prezidentovi nepřísluší.

Foto

To nebude náš problém. My máme jiné prezidentské paradoxy.

Ale za sebe prohlašuji, že Slováky miluji, Pellegrini je krásný chlap a protikandidát po volbách mluvil jako...

LS

Důležité je, že Pellegrini před volbami mluvil jako.... Aneb, prolhal se k funkci stejně jako Zeman.

Máte velice selektivní paměť.

JV

Já si pamatuji jak před mnoha lety byl Klaus Wowereit zvolen jako vládnoucí premiér Bundeszemě Berlin a jeho první slova byla "jsem homosexuál a to je dobře" Od té doby měl pokoj od všech a byl velmi akceptován a víckrát zase zvolen. No tak odvahu Pelli

Foto

No tak bohatí vyhrávají volby i u nás. Nebo mají přinejmenším nejvyšší preference . Sexuální orientace je věcí každého samostatně. Pro mě je podstatné, že vyhrál s proruskou rétorikou. A vyhrál z většinové vůle národa. Do budoucna je potřeba si to zapamatovat.

Foto

Proto jsem rád, že už se Slováky nejsme ve společném státu.

Foto

Flaška je z toho mého palce nahoru nějak rozrušený.

Ten palec nahoru nepatřil autorovi, ale panu Petržalkovi. Dnes na blogu iDnes totiž nic nefunguje.

Ale furt tu chybí pro autora "zasloužená vtipná karma" udělená údernikem Flaškou.

LP

Díky pane Šejno, pan Flaška mele hovadiny. Váš intelekt je v naprostém pořádku. Důkazem je vaše ocenění mého příspěvku. S intelektem je na tom neslavně naopak pan Flaška, který neumí ocenit moudrost mých příspěvků.

Ale s tím nic neuděláme. My, velcí myslitelé a vizionáři, se úcty a uznání dočkáme většinou až posmrtně.

AV

Vážený autor blogu,

Mate aj nejaké argumenty k tomu čo tu píšete?

Či ste len pustil svoju čecháčkovsko -šovinistickú náturu

na špacír?

VF

Proč Vy píšete "Vážený autor", když to nemyslíte vážně?