Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Jenom nadpis a hned první lež. Jak může být Slovensko homofobní? To byste měl vysvětlit. Jistě pokud člověk věří tomu co se píše v novinách, tak může takový dojem získat. Ovšem tyhle volby byly v tomto směru těžká kudla do zad a to způsobuje různý salto mortale jako váš článek. Obvinovaní z homofobie je jenom nástroj politického boje. Pro voliče zjevně není podstatný jakou kdo má sexuální orientaci, aspoň někdo musí mít rozum a v tomto je potřeba Slovákům gratulovat.

3 0
možnosti
JV

Já si pamatuji jak před mnoha lety byl Klaus Wowereit zvolen jako vládnoucí premiér Bundeszemě Berlin a jeho první slova byla "jsem homosexuál a to je dobře" Od té doby měl pokoj od všech a byl velmi akceptován a víckrát zase zvolen. No tak odvahu Pelli

1 0
možnosti
PK

to je slátanina nepodložených fakt a konstrukcí....prostě vyhrál! a autora nejspíše velmi dráždí, že to nebyl naší vládou adorovaný p. Korčuk!! napřed si musíme zamést před vlastním prahem než budeme kázat druhým. Náš prezident je dříve "kovaný komouš", který, kdyby se to v 89 neotočilo bude stejně nadšeně sloužit komunistům, jako pak následně sloužil a slouží "západní civilizaci".

Pokud jde o rozkrádání majetku, též bych mlčel- naše země je rozkradená do posledního šroubku-namátkou kauzy CASA, PANDURY, OKD, Komerční banka, PROMOPRO....výčet by byl delší než celý ten autorův panflet.

3 1
možnosti
JK

J12a21n 37K97y37š96k32a

11. 4. 2024 12:05

Pavle, já mám v garáži pár šroubků a matiček, zbyly mi, když se rozkrádala republika. Kdybyste potřeboval, zašlu za poštovné.

Ale teď vážně, Pavle.

Nevěšte hlavu, po dalších volbách bude zase vládnout ANO a Babiš, zase budelíp. I ta korupce přestane. Babiš se umí postarat o našelidi. Hezký den.

4 4
možnosti
AV

Vážený autor blogu,

Mate aj nejaké argumenty k tomu čo tu píšete?

Či ste len pustil svoju čecháčkovsko -šovinistickú náturu

na špacír?

1 1
možnosti
VF

Proč Vy píšete "Vážený autor", když to nemyslíte vážně?

0 1
možnosti
Foto

No tak bohatí vyhrávají volby i u nás. Nebo mají přinejmenším nejvyšší preference . Sexuální orientace je věcí každého samostatně. Pro mě je podstatné, že vyhrál s proruskou rétorikou. A vyhrál z většinové vůle národa. Do budoucna je potřeba si to zapamatovat.

1 0
možnosti
Foto

Proto jsem rád, že už se Slováky nejsme ve společném státu.

1 2
možnosti
JK

J28a23n 82K16y92š64k82a

10. 4. 2024 21:46

Dosud jsem si myslel, že mizení či nezobrazování (nejen mých) příspěvků je způsobeno nějakým novým přístupem adminů k "etice" příspěvkování. Podle reakce pana Šejny nyní soudím, že se spíše jedná o porodní bolesti nového software.

Redakci blogu I-dnes přeji, aby se jim blogově diškuzní prostředí (pan Jiroudek promine) podařilo odladit co nejdříve a co nejlépe.

Děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Ono je těch problémů víc. Ale dejme ajťákům idnesu tak týden, než začneme kritizovat.

0 0
možnosti
Foto

Flaška je z toho mého palce nahoru nějak rozrušený.

Ten palec nahoru nepatřil autorovi, ale panu Petržalkovi. Dnes na blogu iDnes totiž nic nefunguje.

Ale furt tu chybí pro autora "zasloužená vtipná karma" udělená údernikem Flaškou.

1 0
možnosti
LP

Díky pane Šejno, pan Flaška mele hovadiny. Váš intelekt je v naprostém pořádku. Důkazem je vaše ocenění mého příspěvku. S intelektem je na tom neslavně naopak pan Flaška, který neumí ocenit moudrost mých příspěvků.

Ale s tím nic neuděláme. My, velcí myslitelé a vizionáři, se úcty a uznání dočkáme většinou až posmrtně.

4 0
možnosti
Foto

Tak Šejna dá palec nahoru a v jiném příspěvku píše o nechutném článku. Rozumíte mu někdo?

0 0
možnosti
Foto

Vy se o to nesnažte, pane inženýre. Raději.

Já si myslím, že pan Šejna cítí takové mírné podněcování k nenávisti ke Slovákům a homosexuálům. Jako já.

A protože Slováky miluji a mezi homosexuály mám přátele, domnívám se, že by se jich článek mohl dotknout.

1 0
možnosti