Jak jsem napsal Policii České Republiky - a co ona na to?

Policie České Republiky má na služebních vozidlech napsáno, že prý nám pomáhá a že prý nás chrání. Tedy jsem jí důvěřivě napsal, že ji prosím o ochranu. A co ona na to? Tak si to přečtěte už sami. 

"Policii České Republiky v Šumperku

Jelikož mám rád sport a nejvíce horskou cyklistiku, jezdím často na kole po našich krásných Jeseníkách.

Tedy jsem i tento víkend vyrazil ze Šumperku směrem na Kouty nad Desnou a pak nahoru na Traťovku s přejezdem na Červenohorské sedlo se sjezdem do Koutů a domů do Šumperku.

Když jsem projížděl Kouty tak mne u odbočky na Dlouhé stráně za ohlušujícího řevu předjeli dva imbecilové na motorkách, jedoucí po zadním kole ve značné rychlosti.

A nebyli jediní, neboť i když jsem odbočil do přírody tak ona zhovadilá individua jezdila po nové silnici na Červenohorské sedlo tak, že ještě na Petrovce se rozléhal ohlušující randál, který tito vyluzovali ze svých motorek.

Což znamenalo jediné, že se na silnici chovají jakožto šílenci, řídí své stroje zločinným způsobem a ohrožují na životě všechny ostatní účastníky silničního provozu.

O čemž jsem se bohužel přesvědčil i při sjezdu dolů ze Sedla, kdy se oběma směry řítili motorkáři jakožto smyslů zbavení a to zcela beztrestně, neboť jsem nezaznamenal ani jedno policejní auto, ani jednu policejní hlídku, ani jeden policejní radar a ani jednoho zadrženého motorkářského blba.

Tedy se ptám - jak dlouho bude Policie České Republiky přihlížet rozvalu státní moci a platnosti zákonů této země tím, že svojí nečinností umožňuje ohrožování lidských životů, zdraví a majetku sebevrahy na motocyklech ve zmíněném úseku silniční komunikace?

Přičemž zajisté nemám na mysli motorkáře jezdící ohleduplně, slušně a tak, aby nebyli potencionálními zabijáky.

Těším se tedy milá Policie na tvou odpověď spojenou s omluvou za svoji dosavadní nečinnost spojenou s tím, že se na cestu mezi Velkými Losinami a Červenohorským sedlem opět navrátí zákon a pořádek a Policie bude pomáhat a chránit, nikoliv buzerovat slušné řidiče pokutami za lékárničky neodpovídající předpisům novelizované novely novelizovaného zákona.

O tvé odpovědi, jakožto i o tom, zda Policie v Šumperku a okolí začne konat, budu informovat širokou veřejnost.

Pokud by jsi milá Policie snad o relevantnosti mých slov pochybovala, rač si stoupnout k cestě a chvíli užívat alespoň svých smyslů.

Když už neužíváš radaru a zákona. Což je natolik ostudné, že se to občan vůbec zdráhá pochopit.

S pozdravem
Miroslav Václavek
Šumperk

20.5.2018

Odesláno z iPhonu"

P.S. Co myslíte milí čtenáři, že mi Policie České Republiky odpověděla? No přece nic, ale já to nevzdám a když jsem na odpověď vydržel čekat dva roky, počkám i ten třetí nebo čtvrtý nebo co já který vím a mezitím bude stejnou měrou přibývat mrtvých a zraněných na zmíněné silnici smrti, jakožto i pokut za hlouposti udělených hlídkami zašitými někde v příšeří, kde mohou haltovat penzisty jedoucí do Kauflandu za zbožím z letáku a pomáhat tak a chránit, ne?   

 

Autor: Miroslav Václavek | čtvrtek 21.5.2020 17:00 | karma článku: 33,32 | přečteno: 2476x