Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oldiess

9. 8. 2011 12:27
Zdá se mi to, že jsem to četl ráno v kavárně v tištěné MFD?

Bylo to dole na předposledním listu prvního sešitu, to si fakt budu muset ověřit, to mě zajímá.:-)

0 0
možnosti
BM

Boma

9. 8. 2011 12:18
Policejní gangsteři odhalováni ve velkém - proč tak najednou

Nechtějí se dělit?

0 0
možnosti
J

jarno3

9. 8. 2011 10:27
To je ale stupidní článek!

Po jeho přečtení s kladu otázku, jaké  "kvality" musí mít člověk, aby se dostal na tak prestižní místo. A taky na čí objednávku takový pamflet vznikl? Od objektivního redaktora bych očekával spíše ocenění, že se našel někdo, kdo konečně  alespoň zlehka přišlápl kuří oka zavedené policejní mafii ( o té justiční se zatím jen tiše šeptá). Namísto toho se vyhrabe rádoby škraloup v kádrovém profilu pana Brunclíka s průhlednou snahou ho zdiskreditovat. Jenže: komu už dneska takové věci vadí a kdo jim dopřává sluchu? Lidi zajímají výsledky. A Brunclík je ve svém oboru větší odborník než Idnesem opěvovaný Mareš, který zprznil vyšetřování  vraždy děcka tak, že ani bezprecedentní hození "pravděpodobné viny" na mrtvého nedokáže jednoznačně vyvrátit pochybnosti.

1 0
možnosti

3lipy

9. 8. 2011 11:05
Re: To je ale stupidní článek!

Asi jste článek špatně pochopil!

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 8. 2011 9:43
smutná bilance???

Ale skutečně o  něčem jiném. Ať  už dělal pan Bruclík před listopadem cokoliv, tehdejší KSČ (či STB, armáda) si ho vycvičila dobře. A dnes překvapivě nemá udávat své spoluobčany za to že nadávají na vládu či sledují nezávislá média - to by měl sakra snadnou práci a mohl by na ně chodit s nůší Ale má provádět poměrně nebezpečnou a náročnou činnost při odkrývání zločinu přímo v polici-a dosahuje pozoruhodně dobrých výsledků.

Smutného je na to špatného leda to, že si člověka s podobnými odbornými  kvalitami - ale bez prokomunistické minulosti, nedokázal náš stát za těch 20 let budování demokratické společnosti vychovat sám...

1 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2436x
Narodil se v Českých Budějovicích, absolvoval Ekonomicko-správní fakultu Masarykovy univerzity v Brně. V roce 1999 nastoupil do MF DNES, jihočeské redakce jako redaktor pro politiku a ekonomiku. V roce 2003 přestoupil do centrální redakce MF DNES v Praze, kde se dodnes věnuje hlavně politice. O dva roky později se stal politickým šéfreportérem a zástupcem vedoucího domácího oddělení.

Seznam rubrik