Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stará kára

22. 7. 2010 17:32
Pokud voliči TOP 09 nechápali,

co je vyrovnaný rozpočet, možná odejdou. My, kteří jsme chápali vydržíme (pokud vydrží TOP 09 i vláda a v reálu dosáhne alespoň poloviny inzerovaného).

0 0
možnosti

Smázlý Mahoja Kotyč

22. 7. 2010 15:40
Autor je patrně komik...

"Můžeme to kritizovat, ale tato opravdová „noc dlouhých nožů“ a provětrávání úřadů musí být jejich voličům sympatické, vždyť to véčkaři slibovali."

Stejně tak jako to bylo v minulosti sympatické voličům ODS nebo ČSSD... To totiž provádí každý nový ministr, vyházet náměstky a nasadit kámoše, ti vyházejí ředitele odborů, ti zas vedoucí oddělení... A řadový úředník se nezřízeně chechtá, protože než takový neumětel přijde na to, co se vůbec na ministerstvu dělá, je nové zemětřesení a neumětel táhne do pr..., nebo spíš na jiné ministerstvo za dalším kámošem...

0 0
možnosti

fakta666

22. 7. 2010 15:17
Neviděli. ODS je zvyklá krást, zabíjet , chlastat, fetovat

viz: starosta ˇŽabovřesky - Brno

      Jiří Láryš - amfetamin při řízení auta

      David Šeich - 2,4 promile v protisměru

      šéf místní buňky na Přerovsku....:-P

Inu Íčkopartaj

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2436x
Narodil se v Českých Budějovicích, absolvoval Ekonomicko-správní fakultu Masarykovy univerzity v Brně. V roce 1999 nastoupil do MF DNES, jihočeské redakce jako redaktor pro politiku a ekonomiku. V roce 2003 přestoupil do centrální redakce MF DNES v Praze, kde se dodnes věnuje hlavně politice. O dva roky později se stal politickým šéfreportérem a zástupcem vedoucího domácího oddělení.

Seznam rubrik