Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

U nas zase chce statni zastupce az 3 roky na tvrdo pro vasniveho diskutera na fcb, ktery chvalil smrt nasich vojaku v Afghanistanu.

0 0
možnosti
KD

To je novina, ze Nemecko ma na Kaliningrad narok. A proc nema narok na Zapadni Polsko nebo na ceske pohranici. A nema nahodou Nemecko narok i na reparace ?

0 0
možnosti
TN

Samozřejmě. ;-)

My máme nárok na Kladsko a vůbec celé Slezsko, dále pak Lužici a Braniborsko. Stejně tak si můžeme nárokovat Slovensko, Podkarpatskou Rus. Území Slovenska si pochopitelně může nárokovat Maďarsko. Na naše území má kromě Německa nárok taky Rakousko, leccos by si zdůvodnili i Poláci a Švédové. Na kus Evropy mají nárok Turci, díky Římu vlastně i Italové atd. atd. ;-)

Vždyť je to celé kravina - včetně toho Krymu. Krym byl tatarský, ruský, ukrajinský a kdoví čí ještě. Takže logiku "jednou to bylo naše, navždy je to naše" mohou úplně stejně jako Rusové uplatňovat i Ukrajinci. :-)

0 0
možnosti
LU

Ak sa to stane v Rusku, to poteší. 

Keď niečo podobné urobili maďarskí aktivisti na Slovensku na mestskom úrade vyvesili maďarskú zástavu, polícia ich dala na 24 hodín do vyšetrovacej väzby, a vykázali zo Slovenska z 5 ročným zákazom vstupu.

Aj v ĆR, ak by aktivisti vyvesili nemecké zástavy po mestských úradoch v Sudetách, by sa polícia na nich pasívne nepozerala. 

Ale 13 mesiacov natvrdo? To je typicky ruské.

2 0
možnosti
Foto

Znáte přesné odůvodnění rozsudku?

1 0
možnosti
ZH

Možná by jsme Rusku mohli vyjít vstříc, a použít jeho vlastní rozsudky jako precedenty na jeho lidi, aktivní v Čechách. Aby Putin viděl, že si dokážeme vzít i z Ruska příklad, když to poslouží.:-)

3 0
možnosti
JV

J47i65r41i 26V57r60a34b31e52c

17. 6. 2015 18:29

Ted at se k tomu ti zaryti putinovci vyjadri.

1 1
možnosti
Foto

Veď hovorím, že bych musel číst rozsudek.

1 0
možnosti
RH

Vyvěsit vlajku Německa je propagace hnutí potlačujícího lidská práva a svobody? Putin z nich udělal dementy... :-/

2 0
možnosti
Foto

Že by v Rusku tento paragraf "propagace hnutí potlačujícího lidská práva a svobody" měli?

0 0
možnosti
PB

..... a čeho voni sou jako aktivisti,- nebo to je povolání,- koníček, záliba, - nebo co to vlastně jééé ? U "pussy" mám jasno,- geniální umělkyně, žejó, - ale kam zařadit takovýho "aktivistu" ;-)?!?

3 6
možnosti
VD

Víte , miluji v diskuzích na netu dotazy typu: to jsou ti dobří ?, je to správně ? koho podporujeme ? nebo dokonce : co si o tom mám myslet? . Hlavu, hlavu máte ?

6 1
možnosti
Foto

I když jsem dal karmu, tak i na vás platí pravidlo, až po skončení nepřátelství platí zásada nepoužíti vlastní armády na jiném než vlastním území. Tedy to, co získal SSSR v rámci druhé světové války mu patří navěky věkův. Čí noha vojáka kam vstoupí, toho království.

0 0
možnosti
SS

A plati toto i pro Izrael, soudruhu uciteli?

5 1
možnosti