Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Sputnik - dobrý zdroj pro šiřitele řetězových mailů.

4 0
možnosti
Foto

Proto ho tu propagují, aby se s ostatními podělili o zdroj

1 0
možnosti
Foto

Tak na Sputniko se to dnes sešlo, komunista Ondráček a "konzervativní pravičačka" Šichtářová...oba užiteční pro proruskou propagandu.

5 2
možnosti
Foto

Jistě je pro Sputnik přínosné tvářit se, že do něj aktivně přispívají i lidé jako je paní Šichtařová. Při tom nepochybně pouze přejímá již publikované články z jiných médií.

1 0
možnosti
SN

:-) . ...pane autore, Sputnik nečtu, proto se nebudu k tomu vyjadřovat! Ať má Putin 8 mld. majetku, já mu to přeji, do hrobu si to nevezme, protože to víte i Vy, umrlčí rubáš nemá kapsy. Ale....udělal tam konečně pořádek, Rusové ho mají rádi, režim funguje i když je to "diktatura" !Já fandím osvíceným monarchům ! Drží to pevně v rukou.

Stejné je to s Babišem.....bohatý, majetku na pět generací! Udělal tu pořádek, cítíte a vnímáte tu nenávist.....od postižených, kterým šlápl na pazourky? Hledají se všechny cesty, jak ho dostat z politiky. Je to marné.....lidé mají dobrou paměť ! !!!!!!

2 6
možnosti
Foto

Jasně, udělal tu skvělý pořádek, konkurenci likviduje padni komu padni a sám bobtná a bobtná... za aplausu svých voličů....R^, už je mu líp.

10 1
možnosti
Foto

Co je pod úroveň, nemůže být nebezpečné, neb to každý ihned rozpozná.

1 1
možnosti
LF

L35u63k14a41s 68F94i39k65r

28. 12. 2019 19:39

Zase jste opily?

1 3
možnosti
Foto

Těším se na tu historickou chvíli, až se budu dozvídat, že rušení, nebo znemožnění zahraničního vysílání třeba BBC, nebo později Svobodné Evropy, Rádia Tirany bylo v pořádku, protože bylo činěno v našem nejvlastnějším zájmu.

2 1
možnosti
DR

Nejzajímavější je ovšem to,že o tom Sputniku nebo jak se to jmenuje, vždycky zdaleka nejvíc ví místní rusobijci. ;-D

4 0
možnosti
Foto

J28a53k97u47b 73R37o35t19h

28. 12. 2019 18:13

Protože kremlofilové se za jeho četbu stydí? Mimochodem, je dobré vědět, jak uvažuje a jaké zbraně používá někdo, kdo se neustále deklaruje jako náš nepřítel, hochu. :-P

10 2
možnosti
SB

Víte, já čerpám téměř všechny informace o politice právě z IDNES. Na televizi se téměř nedívám, tištěné noviny si nekupuji, rozhlas neposlouchám a z internetu mi úplně vystačí tento portál.

O samotné existenci Sputniku vím jen proto, že hodně lidí ho tady kritizuje. A když někdo něco kritizuje, tak asi to kritizované existuje. Neexistující objekt většinou moc často kritizován není.

Ale napíši vám tohle:

Za totáče byly sdělovací prostředky prorežimní a prosovětské. Přesto převážná většina lidí tehdejší propagandě nevěřila. Z Rudého práva jsme si brali informace jako takové (když se něco stane, tak si o tom můžeme něco přečíst i v tendenčním tisku a udělat si na věc netendenční názor, ale nejprve musíme vědět, že prezident Carter prosazuje bojkot moskevské olympiády, což se můžeme dozvědět i z Rudého práva, a teprve pak si můžeme udělat i třeba diametrálně odlišný názor.

Za protektorátu lidé četli tehdejší tisk, ale z nadšeně oslavné formulace, že německá armáda ve vítěžných bojích způsobila nepříteli těžké ztráty a pak se stáhla do předem připravených pozic, si lidé vzali právě to, že se německé vojsko stáhlo do předem připravených pozic, a pochopili, že Němci nadále ustupují. Stažení do předem připravených pozic byl eufemistický výraz pro ústup. Tak dlouho Němci vítězili a po úžasném vítězství se stáhli do předem připravených pozic, až ty předem připravené pozice byly na ředměstí Berlína.

Nikdy nemůže nějaký Sputnik mít silnější monopol na informace, než měl bolševický nebo protektorátní tisk. A přesto tomu lidé tehdy v drtivé většině nevěřili.

Tím chci říci, že pokud lidé nějakého vyšilování kolem svaté Grety, kolem tanců s osmým nebo dvacátým pohlavím, kolem propagandy, že migranti Evropu obohacují, mají po už krk, tak za tím je to, že lidé si to takhle dají dohromady, a nikoli to, že by jim to nakukal nějaký Sputnik, jehož vliv je mnohem menší než vliv tisku z let obou totalit, přičemž ani ten tehdy lidem nevymyl mozky, natož dnešní relativně slabý Sputnik.

6 0
možnosti
Foto

J66a41k35u27b 55R92o38t78h

28. 12. 2019 18:11

Strašný kecy od člověka, který se veřejně chlubí, že jest chytřejší, vzdělanější, a s větším rozhledem, než jeho zdejší oponenti.;-D

10 4
možnosti
LC

No vida, tak už zcela prokazatelně znám přinejmenším jednoho člověka, který má méně než tři mozkové buňky.

3 3
možnosti
Foto

To by mě zajímalo, proč ze sebe děláte takového no, naivu. Autor přece jasné píše, že Sputník nečte. Ale těm titulkům se opravdu vyhnout nedá. Já v telefonu používám Chrome, a ten mi stále ve výběru nabízí články z toho portálu. A i když je bez přečtení dávám pryč, nabízí mi je stále a někdy mi to připadá, že stále častěji. A vypnout to nejde, nebo to neumím. Tak byste si ty hloupé řeči mohl nechat.:-/

5 1
možnosti
MJ

Strcim. Uz tam mam CT a dalsich deset podobnych.

0 0
možnosti
JZ

J15a20n 57Z18i36e27g93l23e89r

28. 12. 2019 17:25

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik