Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na základě vývoje v zemích, kde se v minulých letech bouřlivě až bojovně demonstrovalo, se vůbec nedivím Kremlu, že revolty potlačuje.

2 4
možnosti

Chapu,

i milicionari n.p. Jitona v lete 1969 potlacovali revoltu.

1 0
možnosti
Foto

Navalnyj je u nás líčen jako nespravedlivě stíhané bebíčko a Putinův otloukánek, ale víme doopravdy kdo to je? Víme prd. Naše mainstreamová média nám to neřeknou, nehodí se jim to do propagandistického obrazu, který zde vytváří proti Rusku. Zde Navalného charakterizuje vojenský a bezpečnostní expert Lukáš Visingr a myslím, že nemá důvod si něco vymýšlet nebo zkreslovat.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vite-vy-liberalove-kdo-je-Navalnyj-Analytik-vypocitava-veci-za-ktere-by-ho-u-nas-nepustili-do-zadne-kavarny-652465

7 6
možnosti

Ale to nemění nic na to, že byl odsouzen čistě na Putinovu objednávku...

6 4
možnosti
Foto

To je všechno už dnes jedno. Prostě máte na Východě jistý geopolitický útvar, který se nazývá Rusko. A s touto skutečností se vyrovnat a přemýšlet, jak této skutečnosti využít ve prospěch Česka.

4 2
možnosti

Zdejší rudá garda Zavadilů, Rozsívalů za jiné v čele - Nikl dnes neomluveně absentuje - se opět tuží ... a za rublíky, za rublíky, když tradičně argumentují, že zrádci jako Navalnyj jsou v dolarovém žoldu? A jaký žold brali Čečenci, co odpráskli na mostě pod Kremlem Němcova? Mluvte, čéskije rudogvardějci, mluvte, lžete, za nic jiného ty mizerné rublíky nestojí... ;-)

15 5
možnosti

Vlastně to jen potvrzuje, že Kreml považuje Navalného za nebezpečného (ačkoliv na českém internetu znalci vykřikovali, že N. je šašek, který v Rusku nikoho nezajímá). Když se N. rozhodl, že povede svoji mesiášskou roli až na hranu života a smrti, a lidi se za něj začali stavět, měl Kreml jedinou možnost: zavřít ho. Teď ho nemohou zabít, je to moc nápadné. Za vlády sovětů by ho možná prostě vykopli ze země jako Trockého nebo Solženicyna, ale Putin tyhle metody nepoužívá. Navalný si navíc udělal z Putina osobního nepřítele, tak bude zajímavé sledovat, co se bude dít dál. Režim zjevně nenechá Navalného běhat po svobodě, aby organizoval demonstrace proti režimu.

11 1
možnosti
Foto

Putin má všechno tak absolutně na háku, že nechá Navalného klidně zavraždit ve vězení. Nějaký ochotný spoluvězeň se najde.

6 3
možnosti
Foto

To jsem přesně čekala. Stejní "demokraté" kteří hájí Zemana, Babiše a kdejakeho lumpa na světě, hájí Putina. Opak by byl překvapením. :-/:-)

14 5
možnosti
Foto

A co říkáte na věznění Manninga a pronásledování Snowdena a Assangeho za to, že světu zveřejnili, jakých zločinů se v okupovaných zemích dopouštějí Američané?

Spravedlnost made in Wólstrýt (Deep state, globalisté), nebo jak se skutečným vládcům USA říká...

Na případu Donalda Trumpa se nedávno mohl celý svět přesvědčit, že americký prezident v USA nemá žádnou moc, ani žádné slovo.

Naproti tomu, Vladimír Putin Rusku skutečně vládne, během 20 let tam zavedl pořádek a Rusko přivedl k míru a prosperitě.

A Navalnyj je pouze nástrojem Wólstrýtu, aby jim pomohl rozvrátit Rusko. V Německu byl nepotřebný a tak jej vykopli zpátky do Ruska, jelikož Wólstrýt potřebuje zlikvidovat Nord stream II.

9 15
možnosti

Kvůli Navalnému žádný Nord stream II zlikvidován nebude.

Jakmile jde o kšefty za desítky milionů, je každému nějaký Navalnyj zcela lhostejný.

Navenek se vznese nějaký protest, Rusko na oplátku navenek vyjádří pohoršení nad tím protestem, že je to údajně zasahování do jeho vnitřních záležitostí, ale obě strany to budou brát jen jako formální divadlo pro veřejnost. Rusové nebudou brát vážně ty formální západní protesty, Západ nebude brát vážně ty ruské protesty proti protestům. V zákulisí se tomu obchodníci třeba i otevřeně zasmějí.

Prostě kšefty za desítky milionů ani jedna strana nezruší kvůli nějakému Navalnému.

Jestli bude Nord stream II zlikvidován, tak to bude kvůli něčemu úplně jinému. Třeba kvůli zákulisnímu tlaku USA, ale za tím zase budou americké obchodní zájmy a nikoli nějaký Navalnyj.

Kšeft je kšeft, suroviny jsou suroviny a odbytiště jsou odbytiště.

4 0
možnosti
Foto

Tak porušil Navalnyj formálně podmínky podmíněného trestu, nebo neporušil?

Přece ten zákon musí nějak zohlednit, když má podmíněně potrestaný dopravní nehodu a upadne do komatu.

1 3
možnosti

Komat mu byl prominut, ale další prošvihnuté termíny už ne.

;-D;-D;-D

3 3
možnosti

Tak jsem si vzpomněl, a nevím vlastně proč, jak papaláši v ČR "dodržují" vládní nařízení a jak jsou za to trestáni. Takový Policejní ředitel Husák, Nebo třeba šéf Národní sportovní agentury Hnilička, člen výkonného svazu ledního hokeje Šlégr, bývalý premiér ČR Paroubek či třeba šedá eminence ČSSD v ústeckém kraji Benda.

A k tomu všemu si nakonec říkám, zda by nebylo lepší si nejprve zamést před vlastním prahem dříve, než budeme kritizovat druhé.

4 0
možnosti

Rozsudek nevynesl Putin, ale nezávislý soud !!!

R^R^R^

3 10
možnosti

Nezlobte se, pane Zavadile, vy jste mi sice dal dole plusové znaménko, takže bych vám měl být vděčný, ale přesto vám budu oponovat.

O nezávislosti tohoto soudu by se dalo s velikou pravděpodobností pochybovat.

Tedy abych zase nebyl k Rusku tak zlý, musím říci, že to není jen ruská specialita. Když jsou ve hře státní zájmy, tak je možné očekávat v naprosto všech zemích (bez jediné výjimky) zmanipulovaný soud.

A abych zase Rusku trochu více naložil, když jsem se ho v předchozím odstavci trochu zastal a když jsem napsal, že to není ruská specialita, tak zase k tíži Ruska dodávám, že v Rusku to lze očekávat s větší pravděpodobností.

9 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik