Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opožděná, ale přesto zasloužená karma. R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Smrt Solejmáního rozdělila lidi na několik názorových skupin. Jedna skupina jí tleská bez výhrad, další chápe, že bylo načase Solejmáního nějakým způsobem "vyřešit", ale uznávají, že celková podoba toho útoku a všechny okolnosti tohoto konkrétního raketového útoku byly diplomaticky řečeno - nešťastné. Další skupina lidí vůbec odmítá myšlenku na to, že si Solejmání důrazné vyřešení zasloužil. Já jsem byl nejprve ve skupině první, pak jsem postupem času a díky přísunu dalších a dalších informací pomalu přešel ke skupině druhé. Do třetí se ale určitě nechystám...

2 0
možnosti
Foto

A jak byste to navrhoval řešit Vy?

0 0
možnosti

R^ vojáci, jaké svět neviděl.

0 0
možnosti

Tak zase za to muže Putin ! Já to věděl ! ;-D

1 0
možnosti

Někdo je holt schopen zatáhnout Putina i do vědecké expedice v Antarktidě.

1 0
možnosti

"Arabskou politiku moc nesleduji"

A bohužel je to vidět, informační hodnota tohoto blogu je naprosto nulová. Pokud jste nám chtěl sdělit tu úžasnou osobní informaci o tom, že dobře mu tak, tak to jste mohl klidně napsat někde do diskuze a neztrácet čas.

4 8
možnosti
Foto

Zase jeden hlas zdravého rozumu ! Karma.

7 0
možnosti

Putin, pres vsecko dsteni siry na Ameriku, nema nejmensi zajem dostat se do iranskeho konfliktu. Proste proto, ze na to nema. Uz jenom syrske dobrodruzstvi ho stalo ohromne prostredky a Rusko je dnes tretiradou ekonomikou. Maji sice mezikontinentalni rakety, ale ty jsou v lokalnich valkach k nicmu.

6 0
možnosti
Foto

Ono to je tak trochu jeden za 18 a druhý bez dvou za dvacet. Metody jsou však jiné.

Rusko a Solejmáního jste popsal dobře. K tomu dodám jen toto. Kdysi nizozemský ministr zahraničí po vyjednávání o míru na Ukrajině mimo jiné s ruským ministrem zahraničí Lavrovem, řekl v nizozemské televizi toto: "Lavrov popíral, že Rusko má na Ukrajině vojáky. Později, když někdo navrhl, že by Ukrajina mohla udělat ... (už si nepamatuji, co to přesně bylo), tak Lavrov prý řekl: "OK, pokud to Ukrajina udělá, tak své vojáky z Ukrajiny stáhneme."" :-)

V arabském světě proběhla řada "oranžových" revolucí. Kolejí zvěsti, že ty revoluce byly podporované Spojenými státy přes americké ambasády v těch zemích. V Austrálii koluje tento vtip:

Víte, proč v USA nebyla nikdy revoluce? Protože v USA není žádná americká ambasáda.

Je to jen vtip. Nevím, co je na tom pravdy.;-)

4 1
možnosti

Pane Dlouhý

ten binec v Sýrii a v Iráku, to byl boj s IS, jeho podstatné zničení a osvobození rozsáhlých území od jeho nadvlády. Pravda vy tamní situaci neznáte, protože ji nesledujete, jak se k tomu hrdě hlásíte. Ale podíl Solejmmáního a jím řízených jednotek byl v tomto boji zásadní. Nyní působí zejména v oblasti Idlíbu, který ovládá Al Kajda, kam se zbytky jednotek IS uchýlily.

Ovšem vaše neznalost vás neomlouvá, dostal jste se do role papouška opakujících to co mu jistí hlasatelé té jediné a správné "PRAVDY" patřičně předžvýkané nakukali.

5 3
možnosti

Naprostý souhlas. Pouze Vás doplním v tom, že zbytky IS se kromě Idlíbu nacházejí především v Badii, kde jsou v poslední době velmi aktivní, jejich výpady jsou tam téměř na denním pořádku.

1 5
možnosti

:-).......doporučuji Vám dnešní interwiev se Zaorálkem, bývalým min. zahraničí v TV! Nic není černobílé, následky možná ponese celá Evropa! !!!!!!

2 6
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik