Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

Váš weblog je zcela vystihující R^R^R^

Smutnější pak reakce mnohých bovů, inu bos zůstává bovem, vy mi asi rozumíte...

Četba to asi bude úžasná... "asi" protože stačlio zavadit pouze o pár mackovitě rozsítých, Trochu Vás lituji, pokud to čtete...

0 1
možnosti
ZZ

Spíš je to šaškárna Václava Dlouhého, který ten blog blbě načasoval.

Po takovém provalení Navalného podvodu, bych se o něm raději chvilku vůbec nezmiňoval, než tupé obecenstvo trošku pozapomene na svoje poblouznění podvodníkem.

https://www.youtube.com/watch?v=vBcWdHe8j_g&feature=emb_logo&ab_channel=MashVideo

;-D;-D;-D

1 1
možnosti
VD

Tak nevím, pane Zavadil, ale mám dojem, že diskutuji s pravým a nefalšovaným kremelským trollem. Video redakce Mash tady cpete do diskuze už podruhé, viz níže, já Vám na něj odpovídám proč je nevěrohodné a Vy na to reagujete argumentačně vyčerpávajícím komentářem "svatá prostato" JInak k samotnému videu jsem zapoměl dodat, že se se s prosbou okomentovat nesrovnalosti obrátili na redakci Mash i různá ruská nezávislá média a redakce Mash, podobně jako Vy se svou svatou prostatou důstojně mlčí.

1 0
možnosti
Foto

Agent vyslaný americkým velvyslanectvím aby připravil barevnou revoluci a provedl státní převrat zažívá sice masivní propagandistickou podporu západního mainstreamu, to však k úspěšnému puči nestačí. Rusko není Libye a to je dobře. Móóc dobře !! I pro más R^

2 2
možnosti
DR

"Naše hradní ztělesnění všeho moudra po delší době opět promluvilo..."

Naštěstí jste tu ale přece vy, modrý nade vše, který každé darebáctví uvede na pravou míru. R^

3 4
možnosti
DR

Jo pardon, na neviditelného mínusáka Roudenského jsem zapomněl a tímto se mu omlouvám.

1 3
možnosti
Foto

Koho chleba jí, toho píseň zpívá.

4 3
možnosti
OF

STEPY AKERMAŃSKIE

Wpłynąłem na suchego przestwór oceanu,

Wóz nurza się w zieloność i jak łódka brodzi,

Śród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi,

Omijam koralowe ostrowy burzanu.

0 0
možnosti
OF

Mickiewicz, báseň ze sbírky Sonety krymskie....

tuto báseň jsem se učili ve škole zpaměti

Akerman je tvrz někde u ústí Dněstru.....

Mickiewicz ale nepíše, komu Krym patří :-(

0 0
možnosti
JF

Problém Navalnyj nejspíš dojde osvědčeného ruského řešení - buď spáchá ještě v Matrosskoj Tišině sebevraždu jako Magnitskij, nebo ho po propuštění někdo zastřelí u dveří domu jako Politkovskou, a pokud ne u domu, tak na procházce u Kremlu na mostě přes Moskvu jako Němcova. Vožď Vova má spoustu schopných lidí a kámoš Ramzan ještě víc! ;-)

8 1
možnosti
JZ

Vyvolávání občanských nepokojů v cizích zemích bývalo specialitou SSSR a je specialitou Ruska. :-)

10 3
možnosti
ZZ

;-D;-D;-D

Proto asi na demonstrace v Rusku svolává přímo velvyslanectví USA, které na svých stránkách uvádí místa a časy naplánovaných demonstrací.

;-D;-D;-D

3 7
možnosti
MB

Kdyby člověk Miloše neznal a pouze žil z jeho výroků ? Asi se jedná o představitele Super - Truper Velmoci, silnější jako USA a Čína dohromady ! Určuje chod světa a jeho pořádky ! Tu ruší sankce Rusku, poté odnímá Krym Ukrajině - předává jej Rusku. Kremlu, zároveň uloží povinnost, že Kyjev má vyplatit ! Na Ukrajině se nic neděje, jde o územní chřipku z východu .

V paneláku, ve 3 patře muž bije svou ženu. Miloš říká, "Toho si nevšímejme", bydlím v patře 7 ! Ten bijec je člověk hodný, chodím s ním na pivo a minule mne pozval na zahrádku ! Ministr zahraničí je blbec ! Jsem světa znalý, loni jsem dojel nejdále do Prostějova, zasedání NATO je dobré k tomu, abych tam v přímém přenosu usnul ! Furt mi někdo říká, že jsme v EU, já dokonce jako Vrchní velitel v NATO ! O ničem nevím, v Domově důchodců - v širých lánech, je mi dobře !

Opravdu čekám, kdy se ozve hučení vrtulníků - Na hradním nádvoří, těžká noha ozbrojencova ! Nejedlý, asi bude dostižen u kouřících kamen se spisy, Mynář prchne do Obory a Ovčáček bude vyhledán , skryt za kašnou ! Ozve se i hlas Cyrila Höschla ! "Tak co, už mi toho pacienta vezete" ? Jó vezeme, je zabalen v síti, a ani se moc necukal. Zmateně furt volal - Popelníček s sebou ! ... :-)

7 2
možnosti
Foto

A co když to hučení vrtulníků se neozve?

0 0
možnosti

Kdyby si Zeman viděl na špičku nosu, nepoužíval by p r o t i Navalnému argument, že schvaluje anexi Krymu, když ji sám schvaluje taky.:-)

1 1
možnosti
PN

Schvaluje? Jak jste na přišel?

1 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik