Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Domnívám se, že Rusko by mělo začít řádnou, solidní partnerskou spolupráci se svobodným demokratických světem. Stále toho má historicky, kulturně i duchovně. mnohem více společného z evropskou civilizací, než si možná samo chce připustit. Ruská sázka na konfrontaci se Západem je mimořádně nerozumná a riskantní hra vabank. A Rusko nemůže svoji konfrontaci se západem přepísknout, protože má v zádech Čínu. Číňané využijí bez mrknutí oka první příležitosti k pokusu o expanzi na Sibiř s cílem zmocnit se tamního přírodního bohatství.. Vždyť už dnes Číňané drancují tajgu a moskevská vláda tomu bezmocně jen přihlíží.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cina-rusko-kaceni-lesu-tajga-ekologicka-katastrofa.A181101_111015_zahranicni_baje

Naopak dobrá partnerská kooperace Ruska se Západem může přinést novou sílu a stabilitu nejenom celé Evropy, ale i světa.

...

0 0
možnosti
Foto

Těžko může Rusku něco chtít vyřešit spoluprácí se svobodným demokratickým světem, když ̈předtím mu ten svět ukradl Střední Evropu, Pobaltí, Ukrajinu a Gruzii. Když vám někdo bude rvát živé maso z těla, tak budete skákat radostí, nebo bolestí?

0 1
možnosti
LP

Hezky napsáno. Děkuji Vám.

Dobrý dojem mi kazí jen několik chybějících slov, opravu by si ale zasloužila poslední věta: "Co jiného rychle Rusku sežrat , než Rusko sežere Putina?" Ta první část věty je divná. Nemá tam být: "Co jiného má Rusko rychle sežrat,..."?

0 0
možnosti
VD

Dík za připomínku, jakž takž opraveno. Psal jsem večer narychlo pod dojmem z videa o Lukašenkově návštěvě Číny. :-)

1 0
možnosti
Foto

Zajímavý rozbor a karma.

5 0
možnosti
Foto

Buď přenecháme Putinovi Ukrajinu, aby měl odkud na Čínu vypouštět rakety. nebo budeme hraničit s Čínou, alespoň dočasně. A USA to bude jedno.

1 3
možnosti
Foto

Oni se rakety dají vypouštět jen z Ukrajiny? Můžete to prosím vysvětlit?

6 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik