Ideální kuřák

Taky postáváte pod žhavým sluncem, v dešti , za mrazu někde v koutě, zoufale sajete nikotin a připadáte si jak černá ovce společnosti? Nezoufejte. Mám plán jak vrátit kuřákům jejich prestiž.  

Respektujte nekuřáckou společnost. Samozřejmostí je nekouřit tam, kde je to zakázáno. Nicméně to dělá 99% kuřáků, Vy jděte dál.  Nekuřte ani na místech, kde je to povoleno. Nekuřte  na veřejných místech kde mohou být děti, matky s dětmi, alergici nebo alergičtí nekuřáci.  Nekuřte doma, můžete tím obtěžovat své návštěvy. Nekuřte ani na balkonech či zahradách, můžete tím obtěžovat své sousedy. Nekuřte ve volné přírodě, hrozí nebezpečí požáru. Nekuřte pod vodou, protože to nejde.

Ovšem uvědomte si, že tak,  jako Vy jste závislí na nikotinu, je také na Vás závislá celá řada jednotlivců i institucí.  Pěstitelé tabáku, tabákové koncerny, marketingová studia, výrobci obalů, velkoobchody, prodejny tabáku, finanční úřady a v neposlední řadě antitabáková sdružení, očekávají příjem z Vaší neřesti. Proto v žádném případě nepřestávejte tabákové výrobky nakupovat.  Cigarety recyklujte. Obalovou fóli odevzdejte do plastového odpadu, krabičku a dutinku do papíru, tabák do bioodpadu a filtr snězte.

Nezatěžujte náš zdravotní systém svými nemocemi. Využívejte výhradně samoléčbu  na vlastní náklady , popřípadě placené léčitele.  Uvědomte si,  že statistika s Vámi nepočítá jako příjemcem důchodového zabezpečení. Proto nejpozději do třiceti dnů po definitivním ukončení  Vašeho posledního pracovního poměru, ukončete také svoji existenci. Šetřete dopravní náklady pohřební služby a svoji tělesnou schránku umístěte v okolí nejbližšího krematoria. Nezapomeňte předem uhradit poplatky za kremaci, popřípadě umístěte obálku s hotovostí na viditelné místo svých ostatků. Po kremaci se rozptylte na místě k tomu určenému. Ujistěte se, že Váš popel neobsahuje nadlimitní množství těžkých kovů, ani jiné nebezpečné látky a není radioaktivní.

Věřím, že důsledné dodržování uvedených pokynů dokáže kuřákům vrátit ztracenou společenskou úctu a zase bude možné říct slovy komunistického klasika : „ Kuřák. To zní hrdě! „

Autor: Václav Dlouhý | pondělí 22.6.2015 13:58 | karma článku: 19,01 | přečteno: 758x
  • Další články autora

Václav Dlouhý

Spravedlnost made in Putin

2.2.2021 v 18:58 | Karma: 24,55

Václav Dlouhý

Kam ještě klesne Kreml ?

21.1.2021 v 21:21 | Karma: 21,64

Václav Dlouhý

Svérázy Putinovy diktatury

17.1.2021 v 21:09 | Karma: 28,93

Václav Dlouhý

Návrat ztraceného Navalného.

14.1.2021 v 17:26 | Karma: 19,21