Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taky jsem z projevu premiéra natesenej. Příští rok, předpokládám, slíbí pečený holuby, přímo do.... Jinak to podle jim podaným výsledkům už ani bejt nemůže. A zase mu uverej.. Vám karma.

6 0
možnosti

Já doufám, že do té doby propukne krize a premiérovi začne hořet koudel u zadku.

0 0
možnosti

Moc Vám nerozumím. Vzal jste první citát a potvrdil, že je pravdivý. Druhý citát nijak fakticky nehodnotíte ( neb jeho hodnocení je pro Vás a čtenáře příliš složité) ale bez dalšího píšete o polopravdách. Pak následuje nijak nesouvisející balast z krásné literatury .Omlouvám se, ale vůbec nechápu, co jste chtěl sdělit.

1 3
možnosti

Tak ješte jednou

Babiš výrok:Podle žebříčku od (společnosti) Deloitte, který posuzoval kvalitu života, je naše Česká republika nejen výš než Spojené státy, ale třeba i než Singapur nebo Izrael, a suverénně nejlepší ze zemí V4.

Fakta : ano, ale - celková kvalita života se snížila na 84,36 (loni to bylo 84,66).A kromě plusů byli také zhoršení, konkrétně v oblasti vzdělání a přístupu k informacím, tj. Babiš si z hodnocení vybírá pouze ten fakt co se mu hodí, jinak se tomu taky říká: vytrženo z kontextu, neúplná informace či polopravda.

Hodnocení Moodys je ještě komplikovanější, ano rating ČR se u nich zvedl, ale ostatní agentury rating nezměnili a otázka je nakolik má tato změna pozitivní dopad pro reálné investory do ČR, tedy ne do vládních úpisů, ale reálné investice do naší ekonomiky , kde je daleko podle mne důležitější fakt stíhaného premiéra, nepovolenými způsoby ovlivňujícího hospodářský trh a svobodné podnikání v rovných podmínkách, který investory spíš odrazuje. Ale dokumentace tohoto faktu mi přišla zbytečně komplikovaná a dlouhá na formát blogu

K balastu z krásné literatury

Takže můj celkový dojem z projevu AB je zhruba stejný, jako dojem Vlahoše von Rosretta z zprávy o stavu vytunelované Velké linky od jejího šéfa Nadosaha Pozlátka. ( vše je v pořádku a bude ještě líp)

Omlouvám se , jestli jsou moje úvahy a asociace pro Vás příliš složité

8 0
možnosti

Dlouhodobě zastávám názor, že ten prolhanec má být izolován od ostatních lidí. Po kouzelné hůlce se však nemohu rozhodnout mezi basou a psychiatrickou léčebnou...

8 2
možnosti

To je snadné rozhodnutí - do basy guru, do psychiatrické léčebny věřící. ;-)

1 0
možnosti

Procházel jsem kolem TV právě v době jeho projevu a uhodila mě do ucha tohle jeho tvrzení: rozpočet je výrazně prorůstový, to znamená, že se budeme mít dobře.

Chápu, že jeho voliči si pod tímto termínem představují, že rozpočet bude pobízet naši ekonomiku k ještě většímu růstu a tím pádem se nám pečení holubi budou za letu sami grilovat. Na první poslech to zní opravdu tak.

A přesto právě toto našemu rozpočtu 2020 opozice nejvíce vyčítá. Že je totiž prorůstový. Proč asi? Copak oni nechtějí blahobyt?

Je to proto, že prorůstový rozpočet znamená, že je založen na rozhazování peněz, které ještě ani teoreticky nejsou a jejich existenci rozpočtář pouze předpokládá za pomoci velmi optimistických předpokladů. Že si vypomůže vyšším koeficientem růstu ekonomiky a na něm postaví i vyšší výdaje. Jako je třeba vývoj výběru daní apod.

Takže se jedná opravdu o Karlštejn, jaký svět neviděl.

10 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
Foto

To snad i ten Husák zmínil nějaké nešvary.:-)

5 2
možnosti

Doženeme, předeženeme. Stará písnička.;-D

6 0
možnosti

Co vy víte, třeba se to zlepší a pokud jednou na jeho místě bude přednášet novoroční projev nějaký premiér z ODS, tak třeba nám namísto projevu o rozvoji naší drahé vlasti a úspěchů dosažených samozřejmě pod jeho vedením, bude na Nový rok naopak přednášet o samých neúspěších a blamážích které se jeho vládě nepovedly. ;-D

3 7
možnosti

Já skutečně mezi Komunisty a Vládou současnou nevidím žádný rozdíl ! Furt se žvanilo o úspěších a projedla se budoucnost. Jistý rozdíl ovšem by zde byl ! G. Husák šel nejprve do basy a pak do čela státu ! Nová doba, asi se to pořadí pak mění ... :-)

7 1
možnosti
Foto

J77a93k44u91b 89R70o55t58h

2. 1. 2020 13:23

Karma a z twitteru: Tak Harry Potter. A kde je Voldemort, když ho člověk jednou potřebuje!? ;-D;-D;-D

11 0
možnosti
Foto

;-) Nejde o velkou sázku o malé pivo. A nejen Harry s Kchárlštejnem nebyl žádnej kočebrák;-)

0 2
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik