Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Upřímně, ani se nedivím že se touto předvánoční video pohádkou už v tradičním podání Bellingcatu lidé v diskuzích dobře baví. Vypotit takový blábol muselo dát asi fakt hodně práce. ;-D

4 3
možnosti

R^R^R^ Dík za informace tolik potřebné! U nás je řada občanů, kteří věří Putinovi a jeho spoluvládcům, že spolu se Zemanem jsou ochotni nás zavést zpět do područí imperiálního Ruska! :-)

7 2
možnosti
Foto

Je od vás hezké, že uznáváte intelektuální převahu některých svých spoluobčanů, kteří alespoň vědí, co chtějí na rozdíl od jiných, kteří nevědí ani jak z islámského obklíčení.

0 4
možnosti
JV

Zdá se, že někteří už tak nějak z principu popírají to, co už ani Rusko moc usilovně nepopírá. Tohle je totiž takový provar, že jediné řešení je doufat, že se na to co nejrychleji zapomene. Kudrajcev to má asi spočítané. Kdo ví, jestli je ještě vůbec naživu.

5 0
možnosti
Foto

Pokud by to nebylo součástí nějaké vyšší hry, tak přece Kudrajcev splnil úkol, zastrašit svým svědectvím všechny případné oponenty Putina, že riskují otravu novičokem.

0 0
možnosti
RK

Někteří a jsou stále ti samí, i kdyby jim Putin, u nás Zeman nebo Babiš, položili na štědrovečerní tabuli exkrement, tak nás tu budou přesvědčovat o novém druhu cukroví. Ale i těm přeji pěkné svátky a do nového roku více sebevědomí, aby si ho nemuseli kompenzovat obdivem k domnělým vůdcům.

8 2
možnosti
IJ

I43v40a17n 78J18i71r39e91š

24. 12. 2020 12:10

Jo, jo... Je velkým štěstím světa, že existují takové humánní organizace jako CIA, Mosad atd., kterým jsou takové praktiky naprosto cizí a mají čisťoučké, jemné, demokratické ručičky. Ať žije nestranost, objektivita, nezávislost!

3 10
možnosti
Foto

Pokud máte dojem, že nějaký blog o činnosti CIA a Mosadu by byl přínosem a zaujal by čtenáře, proč ho nenapíšete? Nebo že byste to neuměl'? A tenhle blog je o FSB, pokud jste si nevšiml. Tak Vám radši napovídám.

11 0
možnosti
Foto

R^ Líp shrnout to asi nejde. Pouze Kremrole nevidí jasnou pravdu.

10 2
možnosti
Foto

Naopak, platí, že kremrole vidí jasně, že ano?

0 5
možnosti
JL

Díky, přehled, který vypadá zasvěeně a objektivně. Někteří Češi v komentářích nadskakují na židlích, že tohle přece není možné - ale jak známe Rusko, je to možné, protože je to ze středoevropského pohledu nemožné. Hádám někdo natočí seriál o likvidačních akcích ruské taj.služby. Nebude to legrace, bude to spíše smutné. Moc nechápu, proč Navalnyj prohlašoval, že se do matičky Rusi chce vrátit, asi má komplex obětiny. Archetyp hrdiny - Jánošík: když jste si mě uvařili, tak si mě snězte.

1 2
možnosti
Foto

Asi nejlépe to okomentoval generál Šándor, že něco takového ani nebude komentovat. Pokud by se ruská tajná služba opravdu chtěla této podivné existence zbavit, jistě by to nedělala takto spektakulárně.

6 7
možnosti
JL

prostě se to někdy nepovede

3 2
možnosti
Foto

Hutný konglomerát, extrakt článků současných médií. Už to však bylko 1000x zopakováno, je zbytečné nosit dříví do lesa, a ještě k tomu zadarmo. Být tak "rusistou", otiskne to iDnes na titulní straně a je za to honorář R^

1 7
možnosti
Foto

Ale náhodou to je nejlepší příspěvek, z těch publikovaných, které jsem četl.

1 1
možnosti
ZZ

Spíš to vidím na to, že se Navalný dočista zbláznil, ale některé tajné služby to ještě neví.

;-D;-D;-D

2 6
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik