Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ona podivná podpora Rusku má kořeny v ještě podivnější podpoře panslavismu, což je věc u prý internacionálních komoušů dost nepochopitelná. A tak pod dubiskem (lípiskem?) ruského impéria Slované vzkvetou, ať už chtít budou, nebo ne. Čili holt KSČM podporuje imperiálně oligarchické Velkorusko. ;-D;-D;-D

6 0
možnosti
MB

p. Roth, jste sice vzdělán, ale zapomínáte ! Já si stále pamatuji - Jsou války spravedlivé a nespravedlivé. SSSR - Rusko, vede výhradně ty spravedlivé ! :-)

3 0
možnosti
LH

Milion členů a jejich příbuzných se zázračne rozpustil a 30 let po revoluci je to furt na komunisty. To ale ani oni nepoužívali v roce a 1975 že za to může válka to jen někteří z nás brečí to ne my to komunisti....

0 1
možnosti
MD

Tak skvele jsme si vedli, konecne se poradne kradlo. A ne tak smesne v malem jak za komunistu.

0 0
možnosti
MD

Jeden se tem lidem divi. Tak skvele si nase politicka scena vedla a lide ji odvrhnou volbou A. Babise.

0 0
možnosti
JK

Hnutí ANO pod sebe natáhlo prospěchářské kapitalisty, co věří, že ve stínu Agrofertu bude líp, radikální a bláhové socialisty s vírou v maximální přerozdělování, spravedlivě nejdřív sobě a pak možná ostatním to co zbyde a komunisty věřící na modlu jediného vůdce. Spolek prospěchářů drží pohromadě sliby na lepší zítřky, ale jako u každého správného letadla turistická třída posbírá jen drobky co zbydou po nenažrancích z třídy VIP. Tohle letadlo by se do vzduchu ani nedostalo nebýt radikálů zprava a zleva, kteří ho pomohli roztlačit a to za hlasitého povzbuzování nemocného regulovčíka na věži.

No a my ostatní s nohama na zemi jim ten výlet zatím platíme. Naše řady se rozšiřují o ty co z letadla vyskakují, nebo je dohnala citrónová metoda velkého vůdce, vymačkat a zahodit, že pane spravedlivý ministře. Někteří také konečně zjišťují, že tu slibovanou "klobásu co svět neviděl" taky nikdy neuvidí a chvíli se v nich pere to poznání, jak mohli takhle lacino naletět. (mimochodem klobása nabrala už nepředstavitelné rozměry a to spanilé jízdy po krajích nejsou ani v polovině)

No co dodat, žádný strom neroste do nebe, zvláště v Čechách, kde nejohroženějším druhem je sousedovic koza. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Podle mě to je v něčem zcela jiném. Andrej Babiš je prostě schopnější, než "zbytek světa" a přesvědčuje o tom stále. Takže, asi ano, je to svým způsobem kult osobnosti a nic jiného.

0 0
možnosti
MB

V životě bych nevěřil, že jednou napíšu = Spolek KSČm není nebezpečný. On je směšný, klub folklorního kroužku, kde přebrušují Valašky. (1838 se Valachům zapovědělo nosit železné obušky). Bývale ostré na současně tupé - zvláštní přezbrojování na jakousi odnož - Splašené a divoké odnože sociální demokracie. Nikdy bych nevěřil, že jednou napíšu - Tu nebezpečnost, nyní přebírá Hnutí Ano ! Neuchopitelný, pragmatický spolek jednoho muže. Ideje zbytečné, tak jako dříve - Myšlenka, cíl není ničím - Hnutí je vším !... (praotec E. Bernstein) :-)

5 0
možnosti
Foto

Ono je to dáno chybami v zákonech, kdy si kde kdo může založit vlastní stranu a s ní ihned kandidovat do Sněmovny. Předtím než uspěl v komunálních a regionálních volbách. Tato nesnesitelná lehkost bytí přímo svádí k populismu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1015x
Věčný hledač čehokoliv. P.S. kašlu na interpunkci :-)

Seznam rubrik