,,Jsem Prožitkář…“

Čas plyne rychleji a my se nestačíme divit, jak rychle se všechno mění. Tedy alespoň tak, to cítím já…  

Každý z nás se mění, změna nemusí být ale vždy vidět na první pohled. Často se odehraje změna, kterou cítíme v našem nitru, v našem srdci i Duši. Je to stav, kdy cítíme, že máme na to, abychom udělali a dělali něco, co nám třeba o pár let později přišlo nemyslitelné.

K Ezoterice a Duchovnu jsem se poprvé dostal před šesti lety… Tenkrát by mne nenapadlo, že někdy budu schopen stoupnout si před cizí lidi a mluvit… Tohle jsem si ověřil až v roce 2015, kdy jsem obhajoval svou Absolventskou práci. Obhajoba dopadla na výbornou a já nikdy nezapomenu na moment, kdy mi Paní předsedkyně komise řekla: ,, Pane Beránek, máte to strašně zajímavý, ale už nemáme čas.“ 

Těch změn, co se odehrály v mém nitru je tolik, že nevím, kterou pokračovat. Protože každá ze mne udělala toho, kým jsem Tady a teď.

Významné změny se stanou, když je nejméně čekáte třeba tím, že Vám Vesmír pošle Lásku, Přítele, Vaši druhou polovinu a Vy pak začnete žít. Poznáte svět, který jste před tím neviděli. To je tak, když se otevře srdce i Duše… Je to, jako byste se znovu narodili… Začali nový Život.

Nedávno jsem něco řešil s kamarádem, říkal jsem mu, jak moc se těším až… A on mi odpověděl, že prý to moc prožívám. A já na to, že jsem prostě prožitkovej…  A tak jsem si vymyslel slovo, kterí mne dokonale vystihuje. Jsem prostě Prožitkář. :-) 

Autor: Václav Beránek | sobota 9.1.2016 15:57 | karma článku: 7,50 | přečteno: 156x
  • Další články autora

Václav Beránek

Světlo přátelství

28.1.2014 v 17:26 | Karma: 3,53

Václav Beránek

Léčba šokem aneb Posun vpřed

18.11.2013 v 19:33 | Karma: 3,98

Václav Beránek

Nikdy nejsme sami ...

17.11.2013 v 19:21 | Karma: 6,93