Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PE

Panda-lovec

12. 3. 2008 21:06
Není to normální. Je to realita.

Není to normální. Je to realita.

Fňukání a zavírání očí před realitou ničemu a nikomu nepomůže.

0 0
možnosti
S

seveřann

11. 3. 2008 12:18
zloději ve dne v noci chodějí

Je pravdou, že každý si musí zabezpečit svůj majetek. Další je, že policie není bezpečnostní agentura, aby každému ochránila věci. Dále vše souvisí se vším, takže když je malá vymahatelnost práva, tak nemůže být respekt za zákonů! Když jsou věznice relaxačním zařízením pro darebáky, nemůže to být odstrašujícícm motivem k nápravě.

Policie jen v současném stavu se podivuje na naivitou některých občanů, že dávají takové šance pro krádeže...jak se říká, příležitost dělá zloděje a tady to platí 100x

0 0
možnosti

Zel...

8. 3. 2008 17:46
Zkušenost ze Slovinska

Před několika lety jsme s partou chlapů jezdili na horských kolech po kopcích ve Slovinsku. Ubytováni jsme byli v soukromí v jedné vesnici na úpatí Julských Alp. Paní domácí zásadně nezamykala garáž na noc vedle domu, což nás ze začátku dost znervózňovalo. To kvůli našim "+ - padesátitisícovým bajkům" uvnitř garáže.

Ale když jsme si potom všímali aut před rodinnými domy, ve kterých občas nepravidelně byli i zastrčené klíčky v zapalování - tak jsme se uklidnili.

A to se říká: ten divoký Balkán....   Vždyť to není tak daleko od nás !!!?

A na závěr: Mezi domy tam nejsou žádné ploty, zdi, branky, vrata, vjezdy do dvorů....  Všechno co leží před domem, za domem tam asi také zůstává netknuto. Asi je to tím, že tato část Slovinska je blízko Rakouských hranic. ALE TO JSME MY PŘECE TAKÉ !!!!!!

0 0
možnosti

tromi

8. 3. 2008 13:55
hlavně není normální

aby nás policajti pouze na silnicích otravovali a nikoliv chránili a sloužili

0 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 942x
Václav Bartoš
muž mnoha profesí, podnikatel, turista, fotograf, pořád s úžasem pozoruji dění kolem sebe,snažím se vidět problémy z větším odstupem a pochopit všechny souvislosti, moje názory jsou často nepopulární, ale věřím, že čas mi dává často za pravdu.

Seznam rubrik