Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

daniel.pasien

3. 1. 2008 22:31
mile píšete

jsme trochu kolegové;)

0 0
možnosti

gab

9. 12. 2007 12:47
milé...

Na Váš blog jsem narazila poprvé a musím říct, že to je vážně milé počtení. Držím palec a ráda si přečtu další příspěvek.:-)

0 0
možnosti

Milhouse

9. 12. 2007 12:18
roztomilé

Je videt, ze slecna Vachova prozila stastne detstvi. Clenek jakoby psany slusnou 14-15 letou divkou je takovy prirozeny, naivni az roztomily a dobre se cte :o)

0 0
možnosti
EB

Eva Bednářová

5. 12. 2007 13:27
Pro Lucku

Lucko, tento článek není namířený přímo na vás, ale prosím můžete mi odpovědět na jednu věc? Jak je možné, že řada a opravdu dlouhá řada modelek neustále tvrdí, jak se láduje knedlíky a omáčkou, když ve výsledku na soutěžích krásy a později na molech jsou tak vychrtle, že končí v nemocnicích s anorexií?Myslím všeobecně po celém světě. Mám totiž dojem, že pokud by skutečně byla pravda, že modelky s takovou chutí jí, tak by přece nevypadaly jak reklama na hlad. Zajímá mě váš osobní názor. Děkuji. Mějte se krásně

0 0
možnosti

Lucie Váchová

11. 12. 2007 23:25
Re: Pro Lucku

Milá Evo. Na to není jednoduchá odpověď...Znám několik modelek, které se opravdu trápí dietami, aby mohly v modelingu dále působit a vydělávat si peníze - pro některé je modeling jediným zdrojem příjmů, proto je jejich postava to hlavní, o co se starají. Pokud mají problémy s váhou, je pro ně jednodušší prostě nejíst, než se poohlížet po jiné práci. Často neberou na vědomí to, jestli si ničí zdraví nebo ne.....Ale jistě ve svém okolí najdete několik žen, které se o svou postavu kvůli práci vůbec starat nemusí a přesto jsou hubené - někdo má prostě to štěstí, že může sníst cokoli a nepřibere. Já a moje kamarádka Radka Kocurová jsme toho skvělým příkladem. Nebudu vám tvrdit, že se denně ládujeme dvanácti knedlíkama, ale jíme opravdu hodně....

0 0
možnosti

Posel Usvitu

1. 12. 2007 18:21
Me se taky libej modelky a

kdybych si moh vybrat, tak na jiny blogy nelezu. Bohuzel to autorky predem neuvadeji, takze zbyva jen fotografie. Problem je ze nektere zeny lze podle fotografie obtizne rozeznat od modelky. Sam si aspon pomaham tim, ze ctu pouze zenske blogy s atraktivni fotografii. Nikde ovsem neni dano co se pod atraktivni fotografii skryva. Mam zjisteno, ze nektere zeny se snazi vsemoznymi prostredky zlepsovat svuj skutecny vzhled a dokonce nekteri muzi se predvadi, jako krasne zeny. Tak nevim.

0 0
možnosti

Kawka

6. 12. 2007 9:26
Re: Me se taky libej modelky a

Ba ba, neni nad to, kdyz se krasa myslenek snoubi s krasnymi slovy, jina snad ta krasna hlavinka ani nevyda. Sypu si popel na hlavu peji tryznu nad svym neprejicim prispevkem nize.

Hluboce dojimajici fotky Lucie se objevily na Xmanu a i kynik meho druhu musi hlasit ustupV[>-]R^

Vivat Lucie!

0 0
možnosti

Eva

30. 11. 2007 0:00
Náhodou...

mě se články Lucie Váchové docela líbí. Jsou takové příjemné, uvolněné, na nic si nehrají. Proč ne? Těm, co se to nelíbí, ať je nečtou a nebo si vytvoří svůj vlastní blog, který bude podle jejich představ, ne? Připadá mi zbytečné takto kritizovat...:-P

0 0
možnosti

v

28. 11. 2007 20:42
..

Nechapi, proc ma nekdo neco proti tomu, jakou si slecna Vachova vystavila fotku. Tak tam ma fotku z modelingu - no a co??

Prostě závidíte.

Myslim si, že ikdyž to nejsou nějaké super intelektuální články, tak jsou příjěmně napsané a oddechové.R^

takže si, Lucie, z těch zlých a závistivých komentářů nic nedělejte.

0 0
možnosti

v

28. 11. 2007 20:43
Re: ..

oprava, nechapu

0 0
možnosti

Průměr naentou

28. 11. 2007 12:15
Klikám

Vám, Lucie, na karmu. Líbí se mi vaše bezelstnost a nezištnost.. taky byste se mohla třeba místo blogvání věnovat vydělávání víc peněz, určitě by to nebyl problém, nebo jen tak vysedáváním víc času před zrcadlem, ale já jsem radši, že blogujete. pište dál..

0 0
možnosti

Píďa

28. 11. 2007 12:13
Závidíme, přiznejme si to

Mám pocit, že většina lidí je nespokojena se svým vlastním vzhledem a jakmile se naskytne příležitost dát někomu sež--t to,že je hezký, ale třeba z něj nebude spisovatel, tak si hned smlsnou. A nejspíš se jim pak líp dejchá. Já si ale osobně mylsím, že jen prachsprostě Lucce závidí, že se jí daří, že vede šťastněj život a k tomu ještě dokáže reflektovat věci kolem nás.

0 0
možnosti

Posel Usvitu

1. 12. 2007 18:59
Re: Závidíme, přiznejme si to

Lucka sama je zarnym prikladem, ze velka krasa se u zen prirozene snoubi s vysokou inteligenci a dobrou povahou. Sam jsem dlouho znal zenu, ktera byla krasna, inteligentni a mela dobrou povahu ackoliv jsem v zivote slysel mnoho nazoru, ze takova trojkombinace neni mozna. Sam se nepriklanim k nazorum kolegy Descartese o dualizmu tela duse. Uznavam sice ze mohl mit jako vojak v Tricetilete valce mnozstvi zkusenosti pro svuj filozoficky nazor ale jini vyznamni myslitele se priklaneli k jednote sveta  ktere se pridrzuji i ja.

0 0
možnosti

def

28. 11. 2007 10:46
Zohlednovat obsah knizky?

Pokud si bude clovek vse brat stale jen od minima do maxima, nezustane nakonec "zakrnely"?

Pokud vezmu v uvahu, ze pokud mam treba krive zuby, prectu si neco o lidech, kterym se rozkladaji organy... WOW, jsou i lidi, kteri jsou na tom hur, nebudu to resit, jsem na tom vlastne DOBRE.

Pokud vezmu v uvahu, ze mam treba malo penez a chci vic, reknu si, jsou lidi, kteri tak tak maji strechu nad hlavou, vlastne si OPROTI NIM ziju v luxusu, nebudu to resit.

Ano, je to urcite jista moznost utechy, treba v situaci, kdy si clovek nevi rady, ale vysledkem a dusledkem takoveho uvazovani bude.. NIC.. zustanu tam kde jsem. Nevim, zda-li bych chtel zit timhle stylem. Na jednu stranu ma ta kamaradka pravdu, pokud po ni nekdo chce opravdu zbytecne malichernosti , a ze si jich lidi navymysli, ale na druhou stranu...

BTW pekna fotka, ale umim hezci :) ... aah, vlastne jsou lidi, kteri nevi, co je to fotak a ja se tady tlacham, ze bych to udelal jinak... ne, knizku si ted asi neprectu :)

0 0
možnosti