Soutěž krásy trochu jinak...

Nedávno jsem se zúčastnila volby Muže roku. Do téhle soutěže se letos přihlásilo skoro tisíc zájemců! Přiznávám, že mě tak vysoký počet překvapil. Byla jsem jednou z porotců a měla spolu se sedmdesáti dalšími známými osobnostmi vybrat toho nej chlapa.  

  

Někteří soutěžící se opravdu hodně snažili a soutěž považovali za vážnou a klíčovou věc. Během příprav na finále dodržovali přísný režim, cvičili, nejedli, nepili,... Ti ostatní, což mi bylo více sympatické,  brali celou estrádu s nadsázkou a snažili se hlavně pobavit diváky. Mužem roku se nechtěli stát jen vymazlení a nagelovaní studentíci. Soutěžil jeden dopravní policista, dále prodejce vozů  a třeba i ženatý taťka dvou dětí.

Program večera byl klasický jako v ostatních soutěžích krásy. Nejvíc jsem se nasmála u volných disciplín. Kluci vesměs hlavně tancovali. Tedy spíše jejich partnerky tancovaly, soutěžící jim dělali svalnaté křoví. Nechyběl zde ani rozhovor a promenáda - nikoli v plavkách, ale ve spodním prádle.

V rozhovorech převážně padaly otázky narážející na  orientaci soutěžících. Když jsem na kluky a ještě se k tomu přihlásím do takové soutěže, tak se za to nestydím, ne? I přes pištivý hlásek a podezřelá gesta někteří z nich hodně kličkovali...

V závěru se oznámil očekávaný verdikt poroty.  Můj přítel byl zvědavý, jestli vítěz dostane korunku a rozbrečí se stejně tak jak to probíhá na ženských soutěžích krásy. Naštěstí nás nic takového nečekalo, to bych asi spadla pod židli. Kluci dostali šerpy a tituly Muž roku, 2.Muž roku a 3.Muž roku.  Ty jo, to se do životopisu může hodit :).

Každopádně letošnímu Muži roku docela závidím - Ing.Jana Bobošíková mu totiž slíbila, že ho vezme  s sebou do Bruselu, aby na vlastní oči viděl, jak to šlape v Evropském parlamentu.

Závěrem bych chtěla říci,  že většina vět v tomto článku nejsou myšleny nijak zle. Těšim se na další ročník soutěže, protože jsem se letos nesmírně bavila. Proti gayům v podstatě nic nemám. Ba naopak - mám mezi nimi své nejlepší kamarády. Ale někdy člověk opravdu neví, kdo jak na tom je...Teď si například pročítám první rozhovory, který náš nový Muž roku poskytl médiím a v jednom říká, že je momentálně bez přítelkyně, ale do budoucna by si chtěl najít vážný vztah a mít dvě děti.... Zvláštní. Všichni jsme byli přesvědčení o tom, že místo přítelkyň preferuje přítele. No, asi nějaká „mejlka".

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lucie Váchová | úterý 28.8.2007 14:02 | karma článku: 22,49 | přečteno: 6911x