Když se chce, jde to

Jsme v období maturit a závěrečných zkoušek na vysokých školách, takže se na nás úspěchy a neúspěchy známých či neznámých lidí valí ze všech stran.

Taťána Kuchařová ze zákulisí před přehlídkouLucie Váchová

V pondělí 28.6. udělala  tvz.zkoušku z dospělosti i naše Miss World, Taťána Kuchařová. Klobouk dolů, Táňo.

Málokdo by to při takovém pracovním vytížení zvládl. A hlavně málokdo by s titulem Miss World pokračoval ve studiu – opravdu mi přijde směšné, když vítězka naší národní soutěže, ať už Miss České republiky nebo České Miss, na rok přeruší školu s odůvodněním, že by to prostě nezvládala. Kecy.

Když se chce, jde to. Nová misska má sice zpočátku hodně práce, ale poslední měsíce se bude kopat do zadku. Pan Zapletal „vyprodukoval“ za těch devatenáct let konání Miss ČR celkem 57 missek. Teď se k němu přidala s dalšími devíti misskami Michaela Maláčová.

Je proto více než jasné, že veleúspěšná může být jen některá vyvolená. Táňa cestuje po celém světě, dělá všechno, na co si její „šéfové“ vzpomenou a studium zvládne. Opravdu má můj obdiv. Svoji maturitu ani nestihla pořádně oslavit, protože hned večer odlétala za povinnostmi do Mexika.

Dá se říci, že jsem to za ní částečně oslavila já. V den její maturity jsem  zvládla poslední státnice na Vysoké škole v Karlových Varech a v červnu mě čekají promoce. První studijní titul jsem oslavila dobrým jídlem. S kamarádkou Radkou Kocurovou jsme zavítaly do vyhlášené ostravské ulice Stodolní a pořádně se nadlábly. Tatarák z lososa, hovězí tatarák, vepřové koleno, kachní jatýrka, losos na másle, ….prostě labužnictví se vším všudy.

A pak že modelky žijí jen ze vzduchu….


Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lucie Váchová | pátek 1.6.2007 15:30 | karma článku: 31,28 | přečteno: 10213x