Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... notojóóó, jednat by měl, ale Dvořák, Jaruna-Charlie, Ševčík a Tomek sou zásadně proti, tak z teho zase nic nebude,- ..... budeme vááálčit VEU !!!

2 0
možnosti
MP

Slova, která lze tesat do kamene, autore. Máte ode mě Karmu. Kopřivu, Dvořáka-disidenta, Ševčíka nepřesvědčíte! To jsou válečníci tělem a duší-no, spíš tou duší. To by Vám však nemělo překážet v dalším psaní. Spíše naopak. Nesouhlasné reptání této squadry signalizuje, že jste uhodil hřebík na hlavičku. Jen tak dál.

2 0
možnosti
Foto

K tomu jednání měli separáti příležitost dost dlouhou. První věc, kterou měli udělat, bylo dodržet příměří, několikrát nabízené. A kdo je měl zastupovat? Strelkov?

Nikdo nemá nic proti tomu, když se nějaká větší skupina obyvatel rozhodne pro samostatnost. Ale musí to provést civilizovaným způsobem, nikoliv obsazením státních budov, vraždou starosty, zajímáním zahraničních pozorovatelů a novinářů, používáním civilistů jako živé štíty a tak podobně.

Od rozpadu SSSR na to bylo času dost.

4 5
možnosti
Foto

Ano, správně od r. 1991 měla ukrajinská vláda dost času zorganizovat referendum o nezávislosti, jak to přislíbila Krymu.

5 3
možnosti
JR

J47a87r86a 14R85a78n73k

24. 2. 2015 19:25

Pan Putin je nebezpecny diktator a krome Vas a par clenu spolku Pratel to vi cely svet;-)

4 7
možnosti
Foto

Tak to už je spíše nebezpečným diktátorem kanadský premiér.

6 4
možnosti
VK

Jedná s tím, kdo opravdu rozhoduje. To je Putin, ne loutky v Luhansku nebo Doněcku. jedná s tím správným.

6 5
možnosti
VK

Pane Komberec, proč jednali v Minsku s Putinem? Proč se první příměří vyjednávalo s ruským generálem?

2 2
možnosti
MN

Ani Porošenkovi, ani Jaceňukovi, ani Turčynovovi, ani zbytku Kyjeva, ani EU, ani USA nejde o lidi na východní Ukrajině. Nezajímá je, co chtějí oni. Tihle všichni chtějí jen to území a lidé, kteří tam žili a žijí jim zavazí pro realizaci jejich plánů. Kolem 1 milionu obyvatel se jim podařilo vystěhovat a potřebovali by, aby vypadl i ten zbytek.

Porošenko v provolání k lidu teď vyjádřil jistotu v tom, že Kyjev si vrátí i kontrolu nad Krymem.

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5572-porosenko-slibil-ze-vrati-krym-ukrajine

A jak by zpětné převzetí Krymu mělo vypadat, popisuje jedna proukrajinská aktivistka: ".. Pokud chceme osvobodit Krym, tak musíme začít tím, že Sevastopol prostě srovnáme se zemí. Je potřeba ho začistit".... "...Buď budou muset odtud odjet, nebo ti, kdo si velice přejí zemřít, to hodně rychle budou muset udělat – zemřít."

http://outsidermedia.cz/ukrajina-videoprehled-z-24-2-2015/

No a vida, Člověk v plísni zrovna otevírá v Praze Centrum pro podporu takových aktivistů v bývalém SSSR..... ježiši.

12 8
možnosti

..správně...ježíši...

6 3
možnosti

A ono už neplatí, že s teroristy se nevyjednává? Protože nic jiného ti "hrdinní opolčenci" nejsou. Nic než hračkou v Putinových rukou, protože o této válce bylo rozhodnuto dávno před násilím Majdanu a pádem Janukovyče.

http://echo24.cz/a/wucJn/putin-pry-schvalil-ukrajinskou-invazi-driv-nez-padla-vlada

12 9
možnosti
Foto

Všiml jste si toho "prý"? Takových "prý" zpráv se dá nasekat tisíce. A protože je to "prý", tak nikdo nenese zodpovědnost. Hlavně, že u vás je to důkaz.

6 5
možnosti
PT

P44e87t38r 33T74o82m89e52k

24. 2. 2015 17:19

Vy byste jednal se zločinci ?

8 5
možnosti
KS

Pane Tomek ,když by nebylo zbytí,musel bych opravdu jednat i se zločinci od Porošenka a na chvíli zapomenout,že vraždí část svého národa.Samozřejmě bych na to nezapomněl a nikdy bych jim ruku nepodal.

8 7
možnosti