Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H71a43n73a 49V65l79k61o55v58á

28. 11. 2017 15:33

No jo, no. Tak jsem si přečetla názor "obyčejného člověka", jež se profiluje fotografií v džisce s frajersky (80.léta) vyhrnutými rukávy nikoli nepřipomínající nejlepší léta Sagvana Tofiho...

A k těm vašim názorům - nejste "obyčejný člověk" (pokud jste reálný), ale další z voličů ANO, kteří by chtěli dodat svému vůdci punc důstojnosti tím, že by donutili ke spolupráci ODS, jejímž jsem voličem. Volila jsem ji právě protro, že po svém dopadu na dno svoji důstojnost opět nalezla.

2 1
možnosti
AR

Co se týče Babiše, tak lidovci a socdemáci dobře poznali v dosluhující vládě co je zač. Nedivím se, že v nové vládě nebudou chtít mít osobu trestně stíhanou a navíc na postu premiéra. No a k volbě p. Fialy moc toho nevíme, protože volilo se tajně, tudíž kdo a jak volil nevíme.

1 1
možnosti

Zvonka to vyzerá, že Fialu zradili jeho společníci.

2 0
možnosti
NM

...to bylo řečí aby se zažehnalo krizi..tak tam místo Babiše dejte někoho jiného jó radit jim jde a co takhle dát někoho jiného místo Fialy aby se zažehnalo rovněž krizi---to jim je putna s malým "p";-D;-D

2 3
možnosti

Zajisté všechno dobře dopadne a pan Fiala bude zvolen místopředsedou - dokonce Česká- tedy jejich - Televize vyslovila naději, že bude zvolen pomocí komunistů a ČSSD.

Zvonka to vyzerá, že se konečně provalí, že Fialu nechali propadnout jeho soukmenovci, top09, Lidovci a Starosti.

Ta ostuda - zvolen pomocí komunistů !

3 4
možnosti
NM

...doufám,že se to nestane jen tak pro pořádek...!!!!

1 0
možnosti
JL

Naivita ceskeho obcana. Snad jen nadpis vaseho clanku ma nejakou logiku. Jinak mi clanek pripomina mnoho clanku obcanu, kterym se nelibi urcite politicke kroky. Nevolil jsem ani jednu stranu ve Snemovne. Muj vek a s tim moje zkusenosti v zivote me nedovoluji se vyslovit v uvaze k vysledku voleb. U volicu ANO jste vyhral. Ukazuji to tri diskuzni pripominky podemnou.

1 0
možnosti
Foto

Tak DB hlavně záleží na tom, aby mohli tvrdit, že existuje FUJ koalice FUJ stran, a oni jsou křišťáloví. No a protože jsou křišťáloví tak, že už ani křišťálovější být nelze, nemohou FUJ vládu tolerovanou FUJ stranami sami taktéž tolerovat.

1 1
možnosti
KB

K13a66r33e94l 12B98o75k

27. 11. 2017 19:28

Málo kdo se chce od pana Babiše umazat. Pokud neznáte historii úspěchů pana Babiše, nesuďte.

4 2
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1038x
obyčejný člověk

Seznam rubrik