Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

26. 1. 2010 23:12
V čem je problém?

Oni snad ty peníze ukradli, nebo co? Vždyť se o místo eurokomisaře taky můžete ucházet.

0 0
možnosti
TT

tolan

26. 1. 2010 23:09
Dnes dorazil i všeználek rejzír. To je opět síla !!!

!!    !!     !!

0 0
možnosti
JJ

Jay6

26. 1. 2010 22:41
Ubohá závist!

Pan Špidla byl v čele strany,která získala většinu hlasů ve svobodných a demokratických volbách.Touto vládní stranou byl navržen na funkci Eurokomisaře a tu funkci získal a byl v ní potvrzen demokraticky hlasováním,většinou hlasů europoslanců,kteří byli demokratický zvoleni ve svých zemích.Svou pozici si zasloužil a vykonával ji dobře.Tak proč mu závidět jeho plat?Chápu,že autor by v demokratických volbách nezískal patrně ani hlasy vlastní rodiny.To není důvod závidět někomu schopnějšímu jeho plat.Mohl bych se zmínit o stamiliónových platech manažera ČEZ pana Romana,který sedí ve funkci,kterou by z fleku mohl vykonávat nesvéprávný absolvent zvláštní školy.Ale k čemu by to bylo dobré?Pan Roman si svou funkci vykomunikoval,stejně jako svůj plat.Asi je dobrý v komunikaci.Není důvod mu závidět.To,že někdo hájí zájmy těch nejslabších a nejhůře placených vrstev obyvatelstva přece nemá nic společného s jeho vlastními příjmy či životní úrovní.K tomu je třeba mít soucit a empatii!

0 0
možnosti

debater

27. 1. 2010 7:38
Re: Ubohá závist!

klasicky mícháte jablka a hrušky. Ať už přišel p. Roman ke své funkci jakkoli, jeho plat se odvíjí od tržním podílu ceny společnosti jež vede. Úplně na okraj, pravidla jeho odměňování a vůbec odměňování všech manažerů státních podniků zavedla ČSSD, když byla u moci. Špidlovo plat je tvořen čistě z vybraných daní. Zkusil jste si spočítat kolik chudáků, jež se socialisté tak okatě zastávají, musí berňák oškubat aby bylo jenom na jeho výplatu? Který plat je více nemorální? Ten co vychází z opravdu vytvořené hodnoty, nebo ten, který vysloveně symbolizuje zbytečné obírání zaměstnanců o jejich vydělané peníze?

0 0
možnosti
RR

rezjir

26. 1. 2010 19:03
A proč by nemělo mít spíše morální rozměr

kdyby ti socdemáci brali měně

a jak může někdo hovořit o morálním rozměru, když sám lže. Kde a kdy řekl Špidla,že zdroje jsou. Citujte.

0 0
možnosti
OV

Velkovévoda

26. 1. 2010 19:24
Re: A proč by nemělo mít spíše morální rozměr

V tomto článku se o citaci "zdroje jsou" nemluví, pokud sem si to dobře přečetl. Ale předpokládám, že poukazujete na můj předchozí článek. Tak tedy: Poprvé, když byl vybrán svým předchůdcem (Miloš Zeman) v předsednické funkci a na

otázku, kde chce ČSSD vzít na své rozhazovačné utrácení podotkl "zdroje

jsou", aby o sotva pár měsíců později bývalý ministr financí (Bohuš Sobotka) prohlásil,

že "sliby nebyly zasazeny do reálného ekonomického rámce". 15. července 2002 byl Sobotka jmenován ministrem financí a oba tyto výroky se datují zhruba k této době. Bohužel přesné datum a čas Vám neřeknu, až tak do podrobna politickou situaci neznám, abych mohl poskytnout na hodinu přesné informace, navíc s přihlédnutím k mnoha letům zpět, kdy tyto výroky byly vysloveny. Takže prosím buďte korektní a nelžete tu Vy prosím Vás o to. Zatím mám dojem, že jste klasický sociální demokrat po vzoru Jiřího Paroubka. Snad se mýlím.

0 0
možnosti
MS

BingoXX

26. 1. 2010 19:03
takže správné východisko

pro 60% českých domácností, které žijí od výplaty k výplatě je volit KSČM.  Nebo u ní najdete stejné příznaky a také je jen pro ty nejbohatší ?

0 0
možnosti
P

pesimista

26. 1. 2010 19:00
Oldo, s prominutím, jsi už asi 20 psychopat,

který si myslí, že na Dior botičky uhraje pro své chlebodárce (ODS) body. Jsi úplně vedle; najdi si pádnější argumenty. Škodíš té skutečné a opravdové pravici, o které máš představu jak Hurvínek o válce. A divil by ses,kolik mám známých co volí levici a jsou určitě bohatší než ty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2210x
Ten, kdo chce zachovat tajemství, musí zachovat tajemství, že má tajemství k zachování