Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

da.rock

23. 3. 2010 21:20
Kdyby Topolánek řekl

"Gustav Slamečka, když jde opravdu do tuhého, opravdu do tuhého, tak

jako ministr mám pocit, že uhne. A to ten Fischer ten uhne ještě dřív," tak by se naprosto nic nestalo. To by bylo prosté vyjádření jeho názoru na jejich politické kvality.

Ale on do toho naprosto neorganicky zamontoval gaye a žida a to je ten problém.

A to prosím ani nepřipomínám jeho výrok o voličích ČSSD.

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

23. 3. 2010 21:24
Re: Kdyby Topolánek řekl

jak jsem se zde dozvedel urazet volice cssd je spravne, ale napriklad kdyby paroubek rekl neco o volicich ods, tak by to byla lez a strasny zlocin ;-D

0 0
možnosti
PH

písařova Heřmanka

23. 3. 2010 21:12
hezký večer

pěkný článek .pravda je ,že lidi raději dávají přednost líbivým  lžím,než nepříjemné pravdě..

0 0
možnosti
T

Tonička

23. 3. 2010 20:53
Špatného nic...

Ale na špatném místě a špatným lidem - přečtěte si otázky, kam to bylo mířeno8-o

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

23. 3. 2010 20:31
Super

Super, neuvěřitelné, jak jsme se shodli (jako bych četl vlastní článek), naprosto stejné myšlenky (nemyslím to zle, napsal jste to jinak), máme prostě stejný názor na věc. Jen pro zajimavost si zkuste přečíst můj dnešní článek  tady na blogu. :-)

Hezký večer.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

23. 3. 2010 20:13
nebude ho škoda

Já myslím, že Topolánek po volbách skončí a nebude ho škoda. Jediným "přínosem" je pár skandálních výroků typu, že "Obamovy opatření jsou cestou do pekel", "noc dlouhých nožů" apod. Je příliš ve vleku Dalíka, pro svoji nenávist není ochoten dohody ve prospěch ČR, řešení vidí v přetahování poslanců konkurence.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

23. 3. 2010 19:55
co kdyby Paroubek prohlásil toto, bylo by to v pořádku ?

Co kdyby Parobek prohlásil, že Toplánkovi voliči jsou mafiáni a tuneláři typu Krejčíře a Mrázka, ve všem jim jde jen o osobní prospěch a vyhnout se placení služeb státu, které považují za samozřejmost. Bylo by takové zevšeobecnění v pořádku ?

0 0
možnosti
MP

Yazaman

23. 3. 2010 20:44
Re: co kdyby Paroubek prohlásil toto, bylo by to v pořádku ?

Vždyť Paroubek v podstatě nikdy nic jiného neříkal.

0 0
možnosti
JH

jirha

23. 3. 2010 19:55
A opět jsme narazili

na výplod socialistického školství.

Vy jste u toho byl když církev vymývala mozky? Proč se zastáváte Topolánka a přitom do jeho obhajoby napíšete takové bláboly a snůšky mizerné socialistické ideologie se kterými podle mě nemá Topolánek vůbec chuť být spojován?

On kritizoval církev? Nic takového jsem neslyšel to co kritizoval bylo že ti co vládli dokázali křesťanství zneužívat pro své potřeby.

Kde jste četl že církve organizovaly procesy na čarodějnice? Protože někde nějaký fanatik něco udělal už s tím spojujete církev jako instituci? Proč si myslíme že to byla církev byl tam někdo z nás? Hlavně ale o ničem takovém Topolánek nemluvil tak proč to tady omýláte?

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

23. 3. 2010 19:40
trošku naivní

Váš názor sice jistou primární logiku nepostrádá, ale připisoval bych ho spíše nějakému teenagerovi (tím Vás nehodlám urazit, .....jen dojem). Sám bych byl ochoten velmi "horovat" za právo říci svůj názor a odolat současným hyperkorektním trendům. Ale jako prostý občan, ne jako politik. Politik má dělat svou práci a přemýšlet o svých prohlášeních. Občan má naopak právo vyjádřit se bez servítek.

P.S. židi, i když mezi ně nepatřím, rozhodně patří mezi tu schopnější část populace. Je až s podivem, s jakým úspěchem. A homosexuálové? Pokud nemají tendenci "dostat mě na břicho", tak to považuju za neškodnou a pro mě i nezajímavou odchylku od běžné orientace. :-)

0 0
možnosti
JN

crupier

23. 3. 2010 19:51
Re: trošku naivní

A Vám to přijde správné, když politici místo vlastních názorů placají politicky korektní nesmysly? To, že je to v současné době běžné neznamená, že je to správné.

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

23. 3. 2010 19:35
samozrejme paroubka

by se zde hajilo take kdyby se takto vypovedel ;-D kdyby napriklad pri hledani negativ vypichl zidy a nebo kdyby s opovrzenim mluvil o obcanech nebo kdyby naplival na cirkve. jo to by bylo tady obhajcu

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

23. 3. 2010 20:05
Re: samozrejme paroubka

buď rád, že aspoň část pravice má kus mozku. A neobhajuje neschopnost ve jménu své víry. Topolánek to opravdu pohřbil.........za pár měsíců to mohl metrovým písmem nastříkat na první bilbord, ale tohle tak nějak nezvlád. :-)

A pravda? Není koksovatelná, obzvláště jako palivo do voleb.;-D

0 0
možnosti
ŠF

stev

23. 3. 2010 19:31
Podstatná je otázka, na kterou odpovídal.

Bohužel, ten výrok byl v duchu předchozích Topolánkových nechvalně proslulých výroků. Slušný člověk se nacistů, rasistů a podobných individuí štítí. Je to extremista.Rv

0 0
možnosti
VH

Totedyne

23. 3. 2010 19:42
Re: Podstatná je otázka, na kterou odpovídal.

R^A nejen výroků. Taky toho lampasáckého napadení fotografa, nebo kopání do auta.

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2210x
Ten, kdo chce zachovat tajemství, musí zachovat tajemství, že má tajemství k zachování