Ježkovy brejle!!!

Co mají společného ježek, McDonald's a brejle?

ježek je tvor, který nosí na bodlinkách jablíčka, hrušky a jiné ovoce či zeleninu... Poslední módní výstřelek je maracuja...Google.com

Třetího září se dozvídám úžasnou novinu! Zemřela mi tchyně!... Tedy, vlastně ne, to sem nepatří, i když tahle novina by potěšila nejednoho muže. Ta moje novina je, že dalším, kdo protestuje proti McDonald's jsou ježci. Ano, to jsou ta malá zvířátka, co je můžete vidět, jak na svých bodlinkách nosí jablka, hrušky a jiné druhy ovoce, či zeleniny. Poslední výstřelek módy u ježků je maracuja. Tak právě tito stateční tvorové zahájili kampaň proti McDonaldovi tím, že se dobrovolně (tak jak to dělají velryby) nacpali do kelímků od zmrzliny a nechtěli ven (velryby se necpou do kelímků od zmrzliny, ta im totiž nechutná). V Německu takto spáchalo sebevraždu několik tisíc ježčích antiglobalistů, alespoň to tvrdí ekologické organizace (Heslo: "Komu se nelení, tomu se ZELENÍ") a také článek z Metropolitního Expresu.

Jak se ale zdá, McDonald's (Heslo: "Na něco se umřít musí.") tento útok na své restaurace vyřešil. Přestal prodávat zmrzlinu... Ne, to bohužel ne, ale podařilo se mu zaútočit na ježky tím, že kačer McDonald začal vyrábět větší kelímky, takže ježkové se v nich mohou otáčet, případně provozovat velmi populární sport "zorbing". Je však pouze otázka času, kdy ježkové zjistí, že když budou pečlivě z kelímku zmrzlinu vylizovat, tak ztloustnou, a také mohou využít ovoce na svých bodlinkách, aby se v kelímku opět zasekli a mohli pokračovat v demostrativních sebevraždách. Těším se, až si u McDonalda koupím za pár let zmrzlinu, dostanu ji do kýble, který bude ZDARMA.

A jak sem patří ty brejle? To vážně nevím...

Autor: Zbyněk Vacek | středa 5.9.2007 11:34 | karma článku: 11,19 | přečteno: 1327x
  • Další články autora

Zbyněk Vacek

Kdyby jenom Duchcov...

30.5.2013 v 12:30 | Karma: 32,81

Zbyněk Vacek

Chceme studovat "v závorce"?

6.12.2009 v 21:25 | Karma: 13,49

Zbyněk Vacek

Teambike - divné kolo???

22.7.2008 v 19:03 | Karma: 11,31