Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sestavil jste to zcela dle faktů.R^

0 1
možnosti
JK

Anexe Krymu byla dlouho předem plánovaná. Juščenko byl jistě dobře informovaný. Celá záležitost nemá s Majdanem nic společného. Dobře že jsme v NATO. Putin se dnes směje, klidně "legalizuje" po roce svoje předchozí lži a demokratický svět nemůže dělat vůbec nic. Ano, většina obyvatel Krymu si zřejmě polepšila. Menšina musela prchnout... tak to bývá. Svržení Juščenka je v pořádku. Je to mezinárodní zločinec a zloděj ukrajinského lidu. Buď umře v izolaci v Rusku, nebo bude jednou stejně souzen. A na závěr - co černomořská flotila? To je možné, aby jeden stát zabavil majetek státu druhému, přemaloval národní znaky. To je jako "kořist" či co - jak ve středověku? Myslím, že jde o krádež.

3 0
možnosti
JV

J69i95ř53í 75V59a69c40a

18. 3. 2015 17:17

Asi jste měl na mysli Janukoviče ...

Občanství  RF odmítlo 3500 osob a tvz. perzekuci zažívají 3 představitelé Krymských Tatarů (aspoň potud nás informovala česká média, takže připouštím, že jich může být i více)

0 0
možnosti
AP

Obsazení Krymu - 16.3.2014, odstranění neutrálního statusu Ukrajiny prosinec 2014... Jak mohl Putin reagovat na něco, co přišlo po 9 měsících? 

Jinak je naprosto zcestné řešit nějaké referendum. To bylo protiústavní, zaprvé, porušovalo krymské zákony, zadruhé, bylo konáno pod nátlakem, což samo o sobě působí neplatnost, zatřetí, porušovalo nejen Budapešťské memorandum ale i řadu dalších mezinárodních smluv, začtvrté. Naštěstí měla Ukrajina dost rozumu a připravuje žalobu.

3 2
možnosti
LR

A za páté není sporu, že naprostá většina chce být součásrí Ruska.

Co chtějí lidé ale "demokraty" vůbec nezajímá

3 3
možnosti
VK

Demagogicky pozapomínáš soudruhu, že vůbec nejde o NATO. Do NATO  se Ukrajina dere až poté, co jí začal rus okupovat. Od počátku šlo o asociační dohodu s EU, kterou měl Janukovyč ve volebním programu a kterou po nátlaku Ruska opustil v předvečer podpisu. Takže tvoje ohýbání novodobé historie na podkladech z parlamentních listů je komoušsky jednoduché a komické.

5 0
možnosti
Foto

Nesmyslné výmysly. O NATO jde celou dobu, včetně tzv. asociační dohody.

2 5
možnosti
Foto

Faktograficky velmi přehledné. Většina z nás takto detailní informace nemá.

Ale, protože Váš článek je velmi přehledný a pravdivý, budete zcela nepochybně bit.

Pochybuji totiž, že by se ona skupinka "promajdanských" aktivistů zde nějak výrazně zmenšila.

S přáním hezkého dne a s díky za poučný článek...

4 3
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1248x
Jsem vystudovaný učitel matematiky a informatiky. Dlouhá léta pracuji v IT. 

Seznam rubrik