Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J20á86n 95Š24v95e73c

2. 3. 2016 13:04

Ďakujem za zaujímavé čítanie, pán Uzunoglu. Sú tu informácie, ktoré naše médiá nezverejňujú. Ale ten článok zároveň aj desí. Turecko sa už dlhý čas správa akoby to mala byť nová Osmanská ríša. A všetko tomu bezohľadne podriaďuje aj napriek tomu, že je to celkom určite cesta do pekla. Zostáva len veriť, že sa to Turecku a jeho spojencom nepodarí uskutočniť. Dúfam, že ponúknete aj ďalšie také články. Je dobré a užitočné získať pohľad a údaje z rôznych zdrojov. Veľká karma odo mňa. R^

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás a děkuji za zajímavé informace. Dostal jsem se na Váš článek odkazem z jiné diskuze, dovolím si sem překopírovat část své reakce na té diskuzi:-):

Zaujala mě třeba informace "Saúdská Arábie 2. 1. 2016 veřejně popravila šíitského duchovního Nimr el Nimra a 7. 1. 2016 saúdskoarabská letadla bombardovala iránské velvyslanectví v Jemenu". O tom bombardování u nás nikde ani muk.

Obecně nemám rád "zaručené" strašení světovou válkou, ale už když Turci sestřelili to ruské letadlo, jsem psal, že se asi někdo snaží vyvolat konfrontaci Rusko x Západ. Důvod jsem ovšem nepřipisoval ropě a plynu, ale islámu.

Že by Erdogan rád navázal na Osmanskou říši, to je dost patrné. Atatürk se musí obracet v hrobě.

Že by Turecko rádo část Sýrie okupovalo, to také není nic nového. Jsem opravdu zvědav, co se bude v nejbližší době dít. Vzpomněl jsem si na takovou perličku: když Saddám Husajn chtěl obsadit Kuvajt, také o tom informoval americkou velvyslankyni, co na to USA. Když nedostal žádnou odpověď, vyložil si to jako tichý souhlas.;-) (Vyložil si to zjevně špatně, byl to začátek jeho konce.)

1 0
možnosti
Foto

Zdravim Vas tez a ja Vam dekuji za Vas zajem.Ano tehdy Saddam povykladal po svem a byl jeho konec.Ja nerad pouzivam superlativa a vyrazy jako je treba 3. svetova valka ale s tim ruskym letadlem .....!!! A nikde jinde na svete neni takova vysoka koncentrace vojaku a vojenskeho materialu jako nyni ve teto oblasti ( to je na dalsi clanek) a staci aby vyletela jedna ta raketa a pokud vim tak ruska armada v regionu mam zavazny pokyn....Doufejme aby aspon nekdo z mocnich mel rozum ! Ten rozum od Erdogana ocekavat nemuzeme

!!

2 0
možnosti
DK

Velmi zajimave a jen me to utvrzuje v tom, co jsou Turci zac. O SA se nema cenu ani zminovat.

1 0
možnosti
MP

Moc zajímavé! To se člověk "kupodivu" z ČT nedozvíRv. Pro Vás však KarmaR^

2 0
možnosti
KT

opět spoustu zajímavých informací, děkuji

3 0
možnosti
MP

Hodně zajímavé. Chcete naznačit, že USA mohou obětovat Kurdy, aby posílily Turecko a oslabily jeho rivaly?

Upřímně vám přeji, aby se to nestalo.

2 0
možnosti
KT

je otázka, čeho se USA bojí víc. jestli posilující EU zásobované dostatkem ropy přes Turecko, nebo Putina

1 0
možnosti
Foto

Nezbývá než doufat, že to bude probíhat pouze v rovině lokálního konfliktu. Evropa má už tak zaděláno na obrovský problém.

Otázkou však je, pro co se rozhodnout zásadní "hráči" na mezinárodním poli.

2 0
možnosti
Foto

Ja Vam dekuji, za vasi laskavost

1 0
možnosti
VM

Ta válka už,v podstatě,je,ale bude se to zhoršovat.

2 0
možnosti