Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J47a57r51a 30R39a85n20k

10. 12. 2015 20:17

Proc musite lhat? Proc pisete " s kazdym"? PKK v Nemecku take byla problemRv

0 3
možnosti
MR

M37i76l30a43n 61R62a32d96e79k

10. 12. 2015 18:07

bohuzel jste sami, a budete jeste vice osamoceni. Na Zapade mluvit takto o uprchlicich uz je malem na paragraf, a i zde na blogu uz zacina cenzura radit. Vas jeste neodstranila protoze jste prece jenom Kurd a tak nemuzete byt narcen z xenofobie, islamofobie, a rasismu. Ale bohuzel...

I kdyz si davno myslim ze by Kurdove meli ziskat svuj stat. To se asi nestane, leda ze byste si ho vybojovali jako zide Israel, ale i ti potrebovali OSN.

1 0
možnosti
Foto

Miroslav Pecka dekuji Vam z celeho srdce. Dlouho jsme v tom nelidskem boji byli sami a ted mame po celem svete pratele jako jste Vy a ted uz nas nic neoporazi !

0 1
možnosti
MG

Dobrý den pane Uzunoglu

Můžete mi prosím na vás poslat email? Moc rád bych vás o něco požádal. Děkuji a přeji hezký den

Martin Gudbier

0 0
možnosti
TH

My cesi mame za sebou take dlouhe obdobi nabozenskeho utlaku a upirani vlastniho statu.

Prave to je jedna z nejvetsich pricin rozsireni ignorace vsech nabozenstvi tu u nas - mozna jsme to prokoukli, ze to je vskutku jen nastroj pro ovladani lidi. Pral bych, a jiste je nas tu velka vetsina, kurdum vlastni stat a oprosteni od islamu, ateismus znamena svobodu !

1 0
možnosti
MP

Pane Uzunoglu, vím, že Vám Kurdům to nijak fakticky nepomůže, ale jsem jedním z občanů této země, který se s obrovskou úctou sklání před odvahou, statečností a vlastenectvím Vás, Kurdů!  Jste nadějí i pro Evropu. Díky Vám!R^

4 0
možnosti
Foto

Miroslav Pecka dekuji Vam z celeho srdce. Dlouho jsme v tom nelidskem boji byli sami a ted mame po celem svete pratele jako jste Vy a ted uz nas nikdo a nic neoporazi !

1 1
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 725x
yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Seznam rubrik