Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jasný důkaz toho že jsme už jenom trapným protektorátem bez jakékoli suverenity a samostatnosti když musíme nějaký zákon přijmout jenom proto že si to vymyslel někdo v Bruselu.

Český stát přestal vstupem do EU existovat a náš parlament, vláda se očividně staly zcela nadbytečnými... 

buĎ vystupme z EU a nebo zrušme zcela naši vlastní vládu se všemi ministerstvy a parlament taky

0 0
možnosti
Foto

.....Zákon o podpoře obnovitelných zdrojů bylo nutné přijmout (je z roku 2005), když už ne z principu, tak kvůli sladění našeho právního řádu s Evropskou unií....musíme akorát umřít, pane Urbane. Jestliže je nad slunce jasnější, že podpora OZE přinese naší zemi veliké škody, pak je vaší svatou povinností takový zákon nepřijímat i kdyby na něm byli podepsaní všichni z Brusele.

A ještě něco bych vám doporučil, pokud hlasujete o odborných věcech, naslouchejte odborné veřejnosti. V ní bylo dávno obecně známé, co zákon č.180 způsobí.

1 0
možnosti
MP

Zelení byli proti solárkám na polích. Vaše strana tento zločin století prosadila. Je zajímavé, že naštvaný Šlichta tento megatunel nevyšetřuje. Proč? Bezpochyby je v tom namočeno mnoho politiků i z ČSSD. Proč musíme provést každý nesmysl vymyšlený EU? Proč musíme kvůli EU zdražovat benzín, pleny, cigarety atd.? Proč lidé tomuto zdražování ještě tleskají?

0 0
možnosti
MB

Pod nátlakem EU a bez znalosti věci(nebo s velmi dobrou znalostí?) jste schválili zákon,který nám teď pěkně větrá (a dlouho bude) peněženky.Mysleli jste to samozřejmě upřímně a teď vám, pane Urban(ČSSD) vadí,že vás za to nechválíme?

2 0
možnosti
PK

To je opět očividná ukázka toho že všechni kdo to "myslí dobře" nás vedou do průšvihů...

povětšinou jsou totiž naivní a neschopní idealisté kteří si ani nepřipouští že jejich snaha může zcela selhat a způsobit větší škody než kdyby nedělali vůbec nic. 

Optimisti by se měli střílet preventivně aby nemohli nic udělat.

0 0
možnosti

Měl byste interpelovat pana Babiše, který slíbil před volbami, že se solárníky zatočí.

2 0
možnosti
Foto

Pane poslanče, vlastníci ČSSD jsou samozřejmě přímými viníky tohoto megatunelu. Každý gramotný člověk si může dohledat, kdo a o čem hlasoval. Jen těžko někomu dokážeme, proč tak hlasoval. To jste zařídili dokonale.

3 0
možnosti
DM

"Zákon o podpoře obnovitelných zdrojů bylo nutné přijmout (je z roku 2005), když už ne z principu, tak kvůli sladění našeho právního řádu s Evropskou unií." - uz na zacatku ukazujete, ze za to samozrejme muzete. Nebo snad nejste eurooptimista, jinymi slovy ten, kdo i pres vsechny ty ekonomicke a moralni hruzy EU podporuje a nechce z ni vystoupit ci ji vyznamne zredukovat? Dal uz jsem tedy ani necetl, nema to smysl, usvedcil jste se sam hned v uvodu.

3 0
možnosti
JC

Všichni poslanci a senátoři, kteří zvedli pro ten zákon ruku, patří za mříže.

Tento stát od měnové reformy po Bílé Hoře nezažil tak obrovskou zlodějnu.

3 0
možnosti
DM

K nim patri ti, kdo souhlasi s postupnym predvanim pravomoci naseho statu do Bruselu. A mozna patri i do tvrdsi napravne skupiny.

2 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik