Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Dobrý článek, příspěvky však psali analfabeti. No comment.Rv

0 0
možnosti
MK

Pane Urbane, moc bych si přál, abyste vy politici dali lidem pokoj. Od státu nic nechce, nechtěl jsem a nebudu chtít. Zároveň také nechci, abyste moje daně používali na svoje dobrodružství. Jediné co si přeji, abyste nechali lidi žít podle svého a nevnucovali se.

0 0
možnosti
PM

A proto zvednete daně firmám a zavedete registrační poklady - tím tomu určitě pomůžete;-€

0 0
možnosti
ZW

Ocelové srdce republiky už dávno puklo a je mrtvé, přiznejme si to. Tohle jsou už jenom zoufalé a zcela beznadějné pokusy je drahými finančními elektrošoky ještě chvíli udržet v pohybu. To město vzniklo z dělníků, horníků a lidí, kteří jim poskytovali služby, stálo a padlo s těžkým průmyslem, který potřeboval desetitisíce a statisíce lidí. Když už těžký průmysl není, v podstatě nemá to město smysl a nějaké uměle přivolané fabričky pro pár set nebo tisíc lidí na tom nic nezmění. Dneska už žádné železárny nebo doly pro desetitisíce lidí nevzniknou, civilizace se už posunula jiným směrem a tyhle obrovské masy lidí si musí najít jiné uplatnění - a to v Ostravě není a pochybuji, že se najde. Výhled do Detroitu je smutný, ale bohužel docela reálný. A to říkám s plným vědomím člověka, co se v Ostravě narodil, prožil tam veliký kus života, často tam jezdím a mám tam řadu příbuzných a známých.

0 0
možnosti
PN

P51e29t21r 54N63ě46m57e14c

4. 10. 2013 13:59

Nechapu, jak my muzeme stavet dalnici do Ziliny ???

0 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik