Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč by nebylo možné, aby si  navzájem konkurovaly dva druhy distributorů? Usvědčujete se z principu centrálně řízené ekonomiky, která neuznává konkurenční prostředí.

1 0
možnosti
Foto

V tomhle musím - ač volič SSO - dát spíš za pravdu panu poslanci. Jednou jsem potřeboval s Buickem natankovat a nebral jsem u takového "podnikatele", o kterém píše. Motor přestal tahnout a z výfuku se valil čoud jak z bramboračky (imho bylo palivo pančované E85 nebo něčím horším). To, že jsem se té pumpě následně vyhýbal, mi přitom v dané situaci nepomohlo, stejně jako že jsem před ní varoval, koho jsem mohl. Konkurence by v tomhle ohledu fungovala jen ve dvou případech: a) Kdybych jim mohl následně hodit na tu benzínku ruční granát b) Kdyby tady byly takové soudy, že bych lumpa zažaloval a vyrazil z něj svoje peníze za benzín, servis a náklady na advokáta, to vše v řádu týdnů až měsíců. To první SSO vysloveně odmítá, tomu druhému pak nevěřím ani kdyby SSO a Koruna Česká vyhrály volby.

0 0
možnosti
Foto

Kauce? Ale vždyť to byly dotace! Je mi stydno, že byste chtěl být maxistrem!

0 0
možnosti
RK

Jedlička je asi těžko členem ODS, když je předseda Svobodných v HK.... A čtenář ví kdo je. Je to velmi profláknutá figurka, která například na Pražském hradě pálila vlajku EU, nebo vykřikovala na meetingu Babiše:-P                Ale kdybych si měl vybrat mezi Svobodnými a ČSSD, tak raději nikoho.

0 0
možnosti
Foto

Tady se musím pana poslance trochu zastat - z odkazu, který publikoval, totiž vyplývá, že pan Jedlička je stále členem ODS a není členem SSO. Viz členství ve spolcích "Od roku 2001 člen ODS:" Pokud pan Jedlička u modrého ptáka seknul s legitimací, mělo by tam být "člen ODS od 2001 do třeba 2010", ne? Na druhou stranu je možné, že ten odkaz už není aktuální.

0 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik