Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Ostatně soudím, že zničit Kartágo je mnohem jednodušší, než ho přivést k prosperitě. Zvlášť, když to lze tak snadno svést na "nečas", že?

Pane Urbane, upřímně Vám věřím, že až se dostanete k moci, Kartágo bude zničeno.

0 0
možnosti
OM

Pane Urbane, pokud tvrdíte, že Vaše rok staré údaje jsou platné, nepatrně se mýlíte. V Německu rozhodně není levnější benzín, stojí něco přes 1,50 EUR za litřík, což je při dnešním kurzu 39 Kč. Na Slovensku je to kolem 1,40 EUR (36,4), rovněž tak v Rakousku. O něco laciněji je možná v Polsku. Pro Vás je to ale pravděpodobně nepodstatná informace. Důležité je, že si dovedete svůj návrh pěkně zdůvodnit.

3 0
možnosti
IF

Kam ten svět spěje? ;-€ Peklo zamrzlo!

Strany, které samy sebe (kdo ví proč?) označují za pravicové zvyšují daně (ale i byrokracii, státní dirigismus a potlačují svobodu) a strana levicová navrhuje jejich snižování (otázkou je, jestli to opět nejsou jen plané předvolební sliby), protože jsme už zcela evidentně dávno (a nejen u spotřebních daní) za Lafferovým bodem 8-o

2 0
možnosti
JM

Neblázněte, spotřební daně na PHM možná o něco klesnou a přímá daň z výdělku stoupne z 15 na 21%, jak se naši soudruzi / bývalí / z ČSSD nechali slyšet. Tak kdo to odnese? Nemakačenko žijící celoživotně z dávek nikoliv, pracující člověk, ten ano.

1 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik