Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aha, takže Miloslav Kalousek se v tom jen vezl? Nebylo to spíše naopak, že se vezl Nečas?  Trochu mi tenVáš článek připomíná kopání do mrtvol.

0 0
možnosti
BD

Bohužel musíme připustit i myšlenku, že Kalouskovi i vládě někdo radil či nařizoval.Není možno tolik pitomostí svalovat jen na jejich neschopnost.

0 0
možnosti
Foto

J96a95n 76R83ý50z95n70a49r

24. 6. 2013 21:12

Já mám takový dojem, že všichni jen křičí co je špatně. Zatím jsem celkem nikde neviděl reálnou pozitivní představu.

Vykřikovat, že za nás bude lépe - až je tedy svrhneme - umí kdekdo. Kouzelně to předvedl Jiří Paroubek.

2 0
možnosti
SB

Aby bylo jasné: Žádnou evropskou zemi od cesty do pekla již nezachrání nic. A jde to říci velice krátkou větou, pouze osmi slovy:

Multikulturalismus a přesun výroby z Evropy do Asie.

5 0
možnosti
LV

Trefil jste to přesně. Vyvezli jsme do Asie práci a dovezli bídu. To je celá příčina.

Jediná možná cesta je zavést cla na dovoz zboží ze třetích zemí a ochránit ty zbytky výroby, které tu zůstaly.

Jestliže nic nevyrábíme a všechno nakupujeme, je jasné, že nastane okamžik, kdy nebude za co.

Investoři se přesunou do Číny a okolí, ostatně už tam většinou jsou. Včetně Škodovky a dalších, kteří staví v Asii fabriky.

Ano, už slyším hlasy, že na to doplatí spotřebitel. Ale ten spotřebitel, aby se mohl stát spotřebitelem, musí nejdřív něco vyrobit a prodat, nikoliv sedět na úřadu práce a natahovat ruku po podpoře, protože práce je čím dál míň...

0 0
možnosti
Foto

Než budu něco hloupě kritizovat, tak si třeba něco přečtu a dozvím se, že současná pravicová vláda během svého vládnutí dokázala, že ČR má  podle mezinárodních organizací a podle EU nenižší míru chudoby v EU, šestou nenižší nezaměstnanost v EU, zahraniční obchod vloni skončil přebytkem 310 miliard, čisté příjmy osob vzrostly o pět procent, veřejný dluh je sedmý nenižší v EU, naší zemi byl rating zvýšen o dva stupně, české desetileté dluhopisy klesly o 1, 8 procent  a jsou tak desáté nenižší ve světě..

5 2
možnosti
KN

K89a52r55e35l 77N73o86v37á81k

24. 6. 2013 18:41

Nečas byl všechno, jen ne pravičák.

Jinak by zeštíhlil stát, zastavil zadlužování na a snížil daně.

Dělal přesný opak.

3 2
možnosti
JR

J39a69n 90R70á12ž

24. 6. 2013 18:27

Souhlas! Nečasova vláda nás vedla do pekel. Já ale, na rozdíl od autora, vidím hlavni důvod v nedostatku odvahy zeštíhlit stát, rázně tnout do přebujelých sociálních výdajů a přenechání Ministerstva financí člověku,kterého lze v oblasti ekonomiky státu označit maximálně poučeným laikem. Mít ministra financí chemika,který nezná základní rozpočtové pravidlo, že když mám v době krize v Rozvaze na konci jednoho rozpočtového období výsledek se zápornou hodnotou, musím v plánu rozpočtu na další období především škrtat výdaje a ne plánovat zvýšení příjmů na základě nepodložených růstových prognóz, a který, když se růst nedostaví, zvedá daňovou zátěž ,  je vědomou cestou do pekel.

2 4
možnosti
JS

V hodnocení Nečasovy vlády s autorem souhlasím, nemyslím si však, že by právě ČSSD mohla prosadit změnu k lepšímu.

3 1
možnosti
Foto

Nečas vedl tuto zemi do pekel. Jen neznám dostatečné slovo pro to, kam ji povedete vy. Všechny výrazy, které znám nejsou dostatečné a horší, než peklo.

9 2
možnosti
SB

A také ty výrazy jsou na ztrátu dukátů.

1 0
možnosti
JS

V podstatě máte pravdu, ale kouzlo je v tom, že veškeré negativní kroky prosadila TOP 09, respektive Kalousek, ale odpovědnost se klade za vinu pouze Nečasovi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik