Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

CrayXLP

1. 2. 2010 23:41
Krása.. hádhera.. Tleskám!!!

Krása.. hádhera.. Tleskám!!!.. Tak to určitě ten "Pan Autor", co napsal rádoby "promyšlenou glosu" nečekal - že mu to všichni naprosto racionálně spočítají a ukážou na jeho chyby čisté pokrytectví ;-D (tedy až na jednu výjimku, co se tu oźvala..)

jen tak dál. do nich.. jsem rád, že tu všichni použili naprosto konkrétní, nezvratné a naprosto racionální důvody, proč autor "mlží" (lépe řečeno. kecá).. snad budou višchni ostatní (co se tu nevyjádřili) stejně přemýšlet před tím, než komu hodí lístek do voleb.

[>-][>-]R^

0 0
možnosti
TT

tolan

1. 2. 2010 21:07
Už abyste byl ministrem, soudruhu Urbane

Vy tu spolu s ostatními soudruhy konečně zavedete staré pořádky.

0 0
možnosti
B

bzunda

1. 2. 2010 15:41
Pohádkový příběh,

bohužel ale pravdivý.Byli jednou dva kamarádi.Jeden se dal na politiku a druhý na podnikání.Ten podnikavec si půjčil řekněme 2O milionů na své podnikání.Ty svým podnikatelským uměním prošustroval  a neměl na splácení.Ten politik se vypracoval až do ČKA(česká konsolidační agentura),která pro stát vykupovala a pak prodávala nedobytné pohledávky.Čistě náhodou se zde objevila tato pohledávka,kterou ČKA prodala(samozřejmě přes x firem) zpátky našemu kamarádu podnikateli za 3 slovy tři miliony korun.Nic Vám to nepřipomíná pane Urbane?Že ne?Tak to půjdeme dál. Představte  si,že se ten politik stal za nějaký čas ministrem.A tu máš čerte kropáč-vzal si k sobě onoho zkrachovalého kamaráda podnikatele jako poradce.

Že to začíná smrdět?Tak teď už se ani nedivím,že si nevzpomínáte,že Vám to vůbec nic nepřipomíná.Ale pohádka je to pěkná,taková ryze česká.To musíte uznat.

Tak vzhůru,ať vám Vaše hvězda Zaří nad nešťastnou českou zemí.

0 0
možnosti
C

cestra

1. 2. 2010 13:46
Soudruhu Urbane

vždýť za to můžete nejvíce Vy sám. V dobách, kdy jste Vy byl na ministerstvu, přinesla televize zprávu o tom, že ČOI odhalila řetězec benzínových pump, kde pančovali benzín a naftu. Když jsem na ČOI poslal dopis, ve kterém jsem je žádal, aby mi sdělili, který že to řetězec takto podvádí, abych u něj nenakupoval a chránil si tak motor svého auta, bylo mi sděleno, že tuto informaci nesmějí zveřejnit! Tento dopis jsem si schoval a mohu jej kdykoliv doložit. Soudruhu Urbane, takto pracovala ČOI za Vás! Proč jste tomu nezabránil? Kdyby měli občané možnost zjistit, které pumpy podvádějí, určitě by tam benzín nenakupovali a tyto benzinky by zkrachovaly. Tudíž by nedocházelo k daňovým únikům, neboť by je trh sám vytřídil. Takhle si mohou dělat co chtějí, zákazník se to nedozví a Vy tu pláčete nad miliardami daňových úniků. Opravdu geniální. Chtělo by to taky používat tu bradavici, která Vám vyrostla na krku.

0 0
možnosti
JK

Abrams

1. 2. 2010 13:15
Voliči ČSSD, zbohatnete jen vlastní prací a ne na dávkách

takže se na ně přestaňte tolik upínat. Pokud 1/2 doby (co strávíte po hospodách, čučením do bedny, na fotbal a nebo nadáváním na Topolánka) investujete do zvýšení odbornosti ve Vašem oboru, studiu jiných oborů, jazyků a nebo aspoň chozením do muzeí, divadel a na výstavy s Vašimi dětmi (aby nebyly tak blbé, jako Vy), garantuji Vám, že během příštích 10ti let zjistíte zvýšení své životní úrovně (a nebo Vašich dětí oproti Vám).

0 0
možnosti
MS

BingoXX

1. 2. 2010 14:44
Re: Voliči ČSSD, zbohatnete jen vlastní prací a ne na dávkách

nikdy jsem žádnou dávku kromě přídavků na děti nepobíral a svoji životní úroveň považuji za dosti vysokou, přesto jsem volil a budu volit ČSSD, pro její jasný a srozumitelný program a pro to, že je tu pro velkou většinu naší společnosti.  ODS je jen pro podvodníky a gangstery, kdo ji podpouruje je tedy z této spodiny společnosti, ovšem spodiny s největšími příjmy.

0 0
možnosti
H

hlavněmusíbýtsolidarita

1. 2. 2010 13:14
Sosan Toskánko Urban.....:-*)

To je velmi dojemný příběh pisateli, vy jste jen naprosto bezzábranový nositel oranžové šály, ale který z vás neni že, počínaje Rokem, přes Otíka Laffer ČSOBotku a konče Barokem?;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JK

Abrams

1. 2. 2010 13:11
Tyhle drobnosti neřeší hlavní podstatu problému,

kterou ja NESMYSLNĚ VYSOKÁ míra sociálního státu. Laicky řečeno: vydáváme na sociální politku mnohem více, než kolik jsme uměli vydělat i v dobách vysokého hospodářského růstu. Samozřejmě máte pravdu, stát je okrádán v tomto případě na machinacích s daněmi u paliv. Jenže, i když zavedete protiopatření, dlouhodobě z těch 20mld uvidíte maximálně 50% a to jen dočasně. Proč ? No, protože jistí lidé budou krást vždycky a najdou si zase něco jiného. Takže těmihle 20 mld skutečně svou sekyru 150 mld nadsazených sociálních dávek prostě neumažete, ani kdyby jste Vy sám osobně stál před rafinerií se sekyrou v ruce a každému zloději sekal ruce.

0 0
možnosti

vodní želva

1. 2. 2010 13:51
Re: Tyhle drobnosti neřeší hlavní podstatu problému,

Jenže to je jenom jedno odvětví a mohlo by to udělat třeba 10 mld. Vy to nazýváte drobnostmi, jenže ono těch odvětví je mnoho. Teď mě napadají předražené státní stavební zakázky. Tam kdyby se na to někdo podíval, tak to jsou další desítky miliard a takhle bychom mohli pokračovat. Ono by to šlo, ne že ne. Jenže věřit někomu, kdo dostal již několikrát důvěru, aby se podílel z vysoké funkce na výkonu veřejné správy, že to zrovna teď dokáže, to se mi věřit nechce. Vlastně nevěřím nikomu ze současných politických špiček, že by se byl schopen podívat na nesmyslné státní výdaje. Přiznám se, že snižování výdajů státu bych očekával spíše od ODS, ale těm to taky nějak nejde.

0 0
možnosti
NR

henryni

1. 2. 2010 13:09
...že ti neni hamba .........

Hele autore toho to blogu, že ti neni hanba psát, tady takové věci, vždyt dluhy jste nadělali vy, vaše vlády zadlužovaly ten to stát, vy jste  ČSSD přišli s tím, že přiměřený deficit rozhybe hospodářství, vy jste v roce 1998 kritizovali vyrovnaný  státní rozpočet, váš premier  Gross nehorazně zbohatnul v době, kdy byl premierem, dnes si kupuje vily na Floridě, jen to řekněte důchodcům vaším oblibeným voličům, tady je třeba říct toto,  ještě jedno volební období s  vladou  ČSSD, tak není na důchody, když chcete něco  udělat pro lidí v tomto státě zrušte ČSSD a KSČM, vejdete do dějin budete slávni a lidí si Vás budou vážit.[>-]

0 0
možnosti
MJ

kizt

1. 2. 2010 13:00
Ale pane Urbane

Ty všechny údaje a čísla co ve svém příspěvku dáváte k dobrýmu,přece my obyčejní lidé dávno známe,tak s tím něco pánové ať z leva nebo z prava co jste živi z našich peněz  laskavě něco dělejte nebo jděte od válu.

0 0
možnosti
S

Semín

1. 2. 2010 12:58
Je to tak snadne

Pane Urbane,

"Kdyby se podařilo vrátit lepšími kontrolami nebo pečlivějším výběrem daní do státní kasy jen polovinu této částky" - tak proč jste to již neudělali, když jste byli u moci? Kdy jste v těchto "lumpárnách" interpelovali vládu a kdy jste navrhli změnu příslušných zákonů coby opozice? Na co jste čekali a čekáte?Rv

0 0
možnosti