Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Urbane, prominte ..pane poslance. Znam methodu, jak vse napravit do tri let. Mozna, ze by lepsi vysledky mohli byt i drive. Moje methoda je stavena na skolnem. Dokud budeme platit vsem, co CHTEJI mit vyssi vzdelani, budete mit stejne vysledky.

Jak by moje methoda pracovala? Kazdy uchazec na skolu by musel zaplatit skolne v plne vysi. Maturita by ukazala, kolik tento uchazec muze od statu dostat zpet z tech zaplacenych penez. Toto je muj prvni navrh.

Druhy je jeste jednodussi. Mas zajem o vyssi vzdelani? Zaplat a budes mit.

1 1
možnosti

A co ti, co si nemohou vyšší vzdělání dovolit? A navíc, kolik studentů už teď má vypěstován model, že když si za vzdělání platí, tak jim ho škola musí dát bez ohledu na snahu? To by jste řešil jak? A reklamace by byly možné, žaloby na univerzity za špatnou kvalitu a tak?

1 0
možnosti

D82a30v22i65d 48K29r22á43l

1. 7. 2014 12:30

já hlavně nechápu, proč se musely dělat nějaké reformy, proč se nemohl původní stav. Proč dyba zaříznul učňovské školství?

0 0
možnosti

ucnovske skolstvi zarizlo hlavne to, ze mame spoustu strednich skol s maturitou a malo deti. A dale program zvysovani vzdelanosti, kde se bohuzel nehodnoti vzdelanost, ale mnozstvi lidi, kteri maji papir na to, ze absolvovali VS, pripadne SS s maturitou. A aby toho mohli dosahnout, musely se snizit naroky. A diky tomu na ucnaky chodi mene deti, protoze kdo by nechtel maturitu, kdyz se rika, ze bez maturity mate vstupenku na pracak?

1 0
možnosti

Písemný maturitní test z matematiky nezvládla skoro čtvrtina studentů – propadlo 24 procent maturantů.(MF Dnes)

To není zhruba čtvrtina?

0 0
možnosti

"To není útok na jednotlivé kantory, to je pochybnost o celém systému."

Kdo ten systém vytvořil? Ten by měl rozhodně z politiky vypadnout.

0 0
možnosti

Jste bystrý. To se musí nechat. Stačilo vám pouhých 20 let ta to, abyste si všiml problému. Teď ho jistě rychle odstaníte:-)

3 0
možnosti

Vy byste to také nezvládl, když považujete 19 % za čtvrtinu.

Jó, kdyby to opravdu byla čtvrtina, to by bylo zlaté... to by byla šance, že maturita časem zase získá bývalou hodnotu.

0 0
možnosti

jeden o voze, druhy o koze. 19% je celkovy pocet maturantu, kteri neuspeli. Urban mluvi o matematice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik