Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

V danou chvíli naštěstí zvítězil realistický úsudek.

0 0
možnosti
MK

Putinovi agenti ve vedení ČEZ vidí, že dnešní silně protiruské veřejné mínění znemožňuje vítězství Rusů v tendru a tak ho načas poslali k ledu. Není pes zakopán právě tady?

2 0
možnosti
SB

Obnovitelné zdroje? A kterápak strana ten nesmysl prosazovala, když sama byla u koryta?

Ano, byla to právě ta ČSSD, jejímž členek soudruh Urban byl.

5 0
možnosti
RK

"Jak známo, samotná silová elektřina (od výrobce) je levná až běda, v sítích ale mají přednost obnovitelné zdroje, které se v rámci podpory prodávají za garantované ceny. A když se rozeběhnou, tak ostatní vyrábějí se ztrátou."   Pane Urbane.... jak jak známo? Co takhle kdybyste napsal jaké jsou výrobní náklady na jednu kWh v různých typech elektráren, kolik % jsou obnovitelné zdroje, kolik z těch obnovitelných zdrojů vlastní ČEZ, a pod.

4 0
možnosti
JF

J47a20n 90F74r53o19l40í92k

11. 4. 2014 11:46

Pokud si soudruh Urban nevzpomíná pak by si měl každý přečíst jak hlasovali poslanci ve věci bilionového fotovoltaického tunelu ;-€

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=38530&o=4

8 0
možnosti
LS

Pane Frolíku, pokud se tak opravdu jmenujete, aniž bych se jakkoliv zastával poslance Urbana, tak příslušný zákon o obnovitelných zdrojích byl sice odhlasován za vlády ČSSD (s podporou lidovců a Unie svobody osvoboditele katarských prznitelů Němce), ale ona podpora, která vedla k opravdové již realizované nebo ještě hrozící škodě vůči občanům ve výši řádově dosahující stovek miliard korun, byla stanovena a uskutečněna za vlády Mirka Topolánka, Miroslava Kalouska a následně Petra Nečase a dalších. Přičemž za Nečasova kabinetu již docházelo k relativně prudkému brždění. Velmi jednoduše, ale velmi pravdivě se dá říci, že naprosto rozhodující kroky byly podniknuty v době první a druhé Topolánkovy vlády.

0 0
možnosti