Diskuse

Do Brna!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, kde bere pan býv. ministr ten optimismus. Düsseldorfští to celé prodávají, nikdo sem nejezdí, alespoň to dvě zastávky od výstaviště není poznat. Ty hlavní výstavy už skončily, strojírenský se potácí a prodělává, na tydnešní komorní výstavky je ten celý areál předimenzovaný. Jde to do kytek.

0 0
možnosti
LD

L17i69b10o25r 19D84a25n76ě18k

25. 9. 2014 14:56

Nemám přesná ani odhadovaná čísla. Ale neodborný odhad návštěvníka veletrhů. Před 10 - 15 lety byly Brněnské Veletrhy na Evropské širší špici. pavilony byli plné, mezi nimi to také žilo. Dnes? Musí být 6 veletrhů najednou, zaplněných bývá kolikrát jen pár pavilonů, často jeden na jednu výstavu a mezi pavilony? pár prodejců rychlého občerstvení a jinak při cestě od hlavního vchodu má člověk kolikrát pocit že je někde ve vystěhovaném areálu...  Nevím jestli něco pokazili Veletrhy Brno (a myslím že ano, ty přemrštěné ceny pro vystavovatele a ještě kolikrát i za vstupenky), nebo se to stalo dobou, ale prostě to už není ono.

Na Brněnském autosalonu jezdilo vystavovat Ferrari, Lamborghini, RR... Na nábytkové veletrhy jezdila minimálně celá střední evropa,...

0 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik