Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

tady při tomto schváleném paskvilu šlo o jediné,za každou cenu ho prosadit,proto zlikvidovali vládu Topolánka a následně vše prosadili naši skvělí politici,kteří neustále myslí na lid.Tento zákon jen zlegalizoval příjmy všem zainteresovaným lidem a hlavně zajistil trvalý,legální přísun peněz polit. stranám pod hlavičkou ekologie,Milý pane,vám politikům nikdy nešlo a ani nejde ,jak proklamujete,že vše děláte pro lid.Vám jde jenom o váš prospěch,urvat co se dá a hlavně být neustále u moci-je jedno jestli si říkáte levice nebo pravice.Hra pro voliče,moc pro pár vyvolených

0 0
možnosti
PK

P42a88v57e77l 65K12u93r98a50l

29. 11. 2012 16:18

Pane Urbane co je třeba udělat je podporu OZE plošně zcela zrušit a především zakázat připojování dalších OZE do rozvodné sítě. Pokud tedy nechcete přistavět pár tisíc kilometrů sloupů VVN napříč republikou.

0 0
možnosti
Foto

jakákoliv dotace čehokoliv je špatná, vy nesete vinu za zpackaný zákon, modří za to, že ani v dalším čase nic nepodnikli (tedy mimo to, že si v OZE rozjeli vlastní byznys) a všichni dohromady patříte ke zdi za to, že neděláte nic ani teď, určitě by se dala zastavit podpora pro nově budované zdroje alespoň od roku 2014, jenže neděláte nic, blbě kecáte a píšete alibistické blogy že za nic nemůžete

4 0
možnosti
DS

Být připraven je sice pěkné, bohužel ale ne dostačující. Což takhle být průkopníkem, případně bojovníkem? Je skutečně tak těžké rozhýbat vlastními silami to zkostnatělé soukolí? Určitě je to o fousek snadnější pro Vás, nežli pro nás.

0 0
možnosti
KF

K84a51r16e90l 94F23u65k26s82a

29. 11. 2012 12:16

Nikdo nemohl tušit, že....  Ale asi tušil, pane Urbane. Bohužel někdo toto tušení v roce 2005 ze zákona pozměňovacím návrhem (pro který jste patrně hlasoval i Vy) vypustil a max. roční snížení podpory změnil z max. 10% na max. 5%. Argument dobrý, souhlasím s ním. Bohužel si myslím, že většina problémů jde právě za Vámi. Fisher a Topolánek mají svou odpovědnost. A to takovou, že za Vás a komunisty ten zákon neopravili zpět k tomu spravedlivému stavu. Za Vás!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 935x
Poslanec ČSSD, předseda Podvýboru pro energetiku a místopředseda Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny, v letech 2003 až 2006 ministr průmyslu a obchodu.

Seznam rubrik