Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kvůli jednomu pochodu,jednou za rok, tolik blogů.To mi hlava nebere.Prostě ta netolarentnost blogerů mně fascinuje.Pochod byl řádně ohlášený,byla to atrakce,co přitáhla do Prahy turisty,lidé se potěšili.A vy tady furt řešíte nějaká morální dilemata..Jsou daleko důležitější věci k řešení.

7 0
možnosti
Foto

V61í43t 83H19a44s69s36a52n

20. 8. 2014 16:47

Urbane z Generace Identity. Koukej okamžitě stáhnout perex v článku, který jsi mi bez svolení ukradl.

Viz: Distancuji se od případů, kdy byly mé některé dokumentární fotografie pořízené na festivalu Prague Pride 2014, neautorizovaně použity k politickým účelům. 

https://www.facebook.com/pages/V%C3%ADt-Hassan-photography/267972436657260

                                                                                        

VH

2 0
možnosti
Foto

Jako ono to bylo vzato bez vědomí autora? Tak to mě pane Hassane nenapadlo. Myslel jsem, že když se káže o morálce tak s ei chováme slušně. Jako krást fotky bez optání a mezi blogery to je teda síla.

3 0
možnosti
JR

J22i33ř11í 56R49a61š80k76a

20. 8. 2014 14:08

Myslím, že je jedno, zda Magistrát podporuje či nepodporuje a referendum obyvatel Prahy je úsměvné. Už vidím, jak lidi běží i k referendu, jen proto, aby odsouhlasili či zamítli pochod fanoušků fotbalu. Vemte si, že třeba Vršovice většinou kolabují pod uzavírkama Policie, která na pochod a příchod i odchod fanoušků dohlíží. Referendum v téhle věci je hloupost. Už jsem psal asi 20x že s PP nesouhlasím, ale když si to řádně ohlásili. Souhlasím i s tím, že větinová část 4% se věnovala vlastním plánům a tohoto pochodu se neúčastnila. I přesto, že s PP nesouhlasím, tak je mi s podivem, jak si někteří dohledají jen ty největší úchyláky a pak tak prezentují celý pochod. Zkrátka, magistrát si měl dát podmínku, že v průvodu nebudou excesy a pokud ano, tak organizátory potrestá, stejně jako se trestají fotbalové kluby, když jejich fanoušci demolují, hajlují, urážení, nadávají a dělají obscéní věci.

Dále, nikdo nepotlačuje tradiční rodinu, protože všichni vzešli spojení muž x žena (pominu umělé oplodnění). Každý z těch lidí má nebo měl rodiče, sourozence, takže mají ve svém okolí pohled na tradiční rodinu. Chápu, že PP i ostatní pochody, jako jsou fanoušci, odboráři, cyklo akce, maratony něteré lidi opravdu pobuřují nebo je štvou. Osobně bych doporučoval, aby se ti co jim leží PP a podobné akce v žaludu, zajeli mrknou do Ria na karneval. Tam teprve pochopí co je to zvrhlost v právem slova smyslu a většina tamních to bere, tak jak to je.

6 0
možnosti
Foto

pane Jiří ona stačí ta frekvence používané fotografie jakéhosi bičovaného naháče . I to o něčem svědčí a vypovídá. U většiny o upoutání jejich názoru a u dalších možná cosi skrývaného, vzrušujícího. Když se mi něco nelíbí, nedělám tomu reklamu.

3 0
možnosti
Foto

Vážený pane autore, několikrát jsem si přečetl Vaše pojednání a s některými Vašimi názory souhlasím.

Přesto jsou ve Vašem textu 2 zajímavé pasáže, které mě zaujali. Píšete :  " Nemyslím si, že homosexualita je něco, co by se mělo nazývat přirozeným "- a co by to jako mělo být? Poněkud trapně jste v této pasáži klesl k hloupé argumentaci o zoofilech a pedofilech a vynechal jste zneužívání dětí tatínky, strýčky a dalšimi rodinými příslušníky. 

Druhá pasáž poněkud mladicky nerozvážná se skrývá ve větě : "Nevím o lidech, kteří by za homosexualitu byli uvězněni. Nevím o homosexuálech, kteří by byli pro homosexualitu vyhozeni z práce....". Přesto sám použijete slovní spojení, která z těch lidí dělá něco nenormálního- viz postřeh výše.

Pane autore, myslíte si, že existuje či neexistuje diskriminace např. kvůli věku, pohlaví, orientace a jak si myslíte, že je prokazatelná a viditelná.

Blog je psán s obrovskou snahou o vzletné věty a zasvěcenost, a prosím neberte to ode mě nijak osobně, ale po jeho přečtení jste mi připoměl hlavního hrdinu z filmu "Dobrý Will Hunting ".

7 0
možnosti
FB

"Nedotknutelná substance tradiční rodiny" Definujte pojem tradiční rodina a vysvětlete, proč by měla být nedotknutelná. Bývám velmi skeptický k argumentaci "tradicí"....

8 2
možnosti

Prokousal jsem se tím, i když to bylo dlouhé, souhlasím. Kdysi jsem zkoušel nacpat program do 40ti kroků kalkulačky. Bylo to dobré cvičení na vyhmátnutí podstaty, Pan Faltýn potřebuje stručný a jasný výtažek. Zkuste to.

2 0
možnosti
Foto

Zkrátka v tom sám máte zmatek.

A nic Vám nebrání uspořádat "RedHead Pride." (Asi příhodnější než "ginger", aby se to nepletlo se zázvorem nebo dokonce zázvorovým pivem.)

Jim - homosexuálům - je to jedno a všem ostatním taky.

7 2
možnosti
MU

V čem konkrétně mám zmatek, mohl jste své teorie rozvést místo nic neříkajících frází a položení stupidně iracionálního argumentu, na který jsem navíc odpověděl v článku.

Ano, můžu si uspořádat takovou akci, nicméně boj za mé práva by byl stejně iracionální jako jejich práva.

1 1
možnosti