Potopená loď s imigranty a nekonečné pokrytectví multikulturalistů

V úterý se potopila další přeplněná loď s uprchlíky z Afriky a arabských zemí. Reakce politických představitelů vlád na sebe nenechala dlouho čekat. Z řad humánně se profilujících ovšem výrazně vyčnívá francouzský prezident Hollande, který si při své absenci sebereflexe, slušně řečeno, nakálel do úst.

U italských břehů zahynulo přes 140 lidí. Část z nové generace Evropanů se udusila a zbytek se stihl pobodat a naházet do moře ještě předtím, než je multikulturní odborníci a (ne)ziskové SOS organizace stihli úspěšně integrovat do společnosti.

Vyjádření Hollanda mě pobavilo takovým způsobem, že si ho dovolím v krátkém článku glosnout.

Hollande se nechal slyšet, že žádá vyšetření tragédie a vyvození patřičných důsledků, aby se podobná tragédie už neopakovala. Nezbývá tedy, než Hollandemu doplnit určité faktické skutečnosti, aby se mohl stát ve svém poslání úspěšný ještě předtím, než ho potká ponížení v příštích volbách. Moc času mu totiž před jeho zaslouženým důchodem milovaného politika francouzského národa nezbývá.


Velká část imigrantů pocházela ze Sýrie, Iráku a Pákistánu a také subsaharské Afriky, loď plula z Libye.  Pro následující rozbor jsou tyhle oblasti velmi klíčové a Hollanda by měly vést k zamyšlení, než příště vypustí další z populistických prohlášení.

Byl to totiž Hollande, kdo se zasazoval o bombardování Libye a svržení Kaddáfího. Kaddáfí varoval, že v případě jeho odstranění se zničí poslední hráz, kde mají imigranti z Afriky naději na lepší život, předtím, než zaplaví Evropu. Není asi náhodou, že v Libyi žádný Mezinárodní měnový fond nebyl.

Je to totiž Hollande, kdo prosazuje destabilizaci na blízkém východě. Je to Hollande, kdo chtěl prosadit zásah francouzské armády na území Sýrie proti Assadovi. Bok po boku s wahhábisty, kteří proti Assadovi bojují. Je to západ, kdo je financuje a kdo drží islamisty stále při životě. Jsou to oni, kteří Sýrii destabilizují a jsou to oni, kteří mají na svědomí uprchlíky ze Sýrie směřující poté do Evropy. Naštěstí to nejspíše ani tak „rebelům“ nepomůže a pravděpodobně se už do příštího jara bude vstupovat s otázkou, co s ostatky islámských fundamentalistů.

Podobná situace je také v Iráku, který se destabilizoval, zničil a poté ochotně přenechal ISILu, který nyní boří iráckou armádu jako tsunami. A ano, Holland i tuto intervenci označuje za správnou. Výsledek je stejný jako v předchozím případě, uprchlíci přicházející do Evropy.

Je to západ a i Hollande, kdo podporuje mezinárodní měnový gang a nadnárodní korporace na území Afriky, drancující přírodní zdroje a vyvážející tamní zisk přes moře, zatímco Afričané hledají naději na lepší život v Evropě.

A na závěr je to Hollande, kdo jako evropský poslanec hlasoval pro vysoké imigrační kvóty. O jakých vinících vlastně tedy mluvil?

Těžko říct, jestli měl Hollande na mysli stejné důsledky a viníky jako já. Ve světle výše zmíněných skutečností se pravděpodobně nabízí, že ještě předtím než dobrovolně složí svojí funkci a vzdá se své imunity se zasadí o znárodnění veškerých afrických zdrojů ve prospěch Afričanů a poté si udělá výlet k mezinárodnímu soudnímu tribunálu za válečné zločiny a zločiny proti lidskosti.
 Jako alternativu může požádat o trest ve Francii za vlastizradu a páchání francouzské genocidy neskutečně naivním multikulturním utopismem.

Nezbývá mi nic jiného, než mu tedy popřát hodně štěstí v hledání viníků. Pravděpodobně při ukazování na jednoho z nich bude stačit zrcadlo.





















Autor: Michal MichalUrban | čtvrtek 24.7.2014 0:41 | karma článku: 35,07 | přečteno: 2178x