Média po pádu letadla vedou informační válku proti Evropanům

Zdá se, že naše civilizace si opět zahrává s ohněm a v moderním světě by to mohl být také ten poslední oheň, který na našem kontinentu vzplane. Západní média a propaganda ihned po letecké tragédii zahájila nebývalou mašinérii s obviňováním Ruska a evidentně si připravuje půdu pro obhajobu válečného konfilktu.

Je třeba říct, že jakákoliv teorie je zatím pouze teorií. A abych byl upřímný v případě geopolitického střetu zájmu Ruska a západu to i nejspíše pouhou teorií zůstane i po vyšetřování.

Když jsem tuhle událost poprvé zaregistroval, okamžitě jsem si uvědomil, co bude následovat. A nutno říct, nemýlil jsem se. Vzájemné obviňování a vyhrocování konfiktu z obou stran je samozřejmě logické a nemusíme na to být věštci, abychom něco takového předvídali.
 Propaganda západu ovšem výrazně předčila všechny mé očekávání.

Dovolím si ovšem zmínit několik dotazů na které pravděpodobně odpověď nedostanu, přesto jejich odpovědi považuji za důležité pro pochopení toho, co se vlastně stalo.

Proč letadlo zvolilo trasu právě nad územím, kde se odehrávají nejtvrdší boje? Proč, pokud ukrajinská kontrarozvědka měla informace o zbrani BUK, které dokáže sestřelit letadla v několikakilometrové výšce nevydala varování, že separatisti tuto zbraň vlastní? A pokud informace poskytla, proč společnost přesto plánovala trasu přes velmi rizikové území? Proč riskovala životy cestujících pár týdnů po tom, co ztratila letadlo?
  Z mého pohledu to má smysl stejný, jako vyrazit na procházku se psem během bombardování Drážďan. Absolutní absence logiky a pudu sebezáchovy.

S krátkostí bych se rád také vyjádřil k několika až bulvárně neseriozními spekulacemi o úmyslném sestřelení letadla. Absence logiky a uvažování vlastní hlavou odproštěny od ideologického postavení a sympatií k jedné nebo druhé straně je jednoznačně kontraproduktivní pro věrohodnost takových informací.

Důvod proč by separatisté letadlo sestřelili záměrně neexistuje. Akce „false flag“ by byla za současných okolností jednoznačně nejen naivní, ale i kontraproduktivní. Západ a westernizovaná část Evropy by nikdy takové verzi neuvěřila a přesvědčovat tu část ostatních, stojící pevně na jejich straně  je naprosto nesmyslné. Proč přesvědčovat někoho, kdo už je dávno přesvědčený?

Stejně bezdůvodné by něco takového bylo ze strany Ukrajinců. Západ i EU je na jejich straně a dává to jednoznačně najevo. Argumentací snad může být jedině vytvoření bezletové zóny. Nemyslím si ale, že by to bylo pro Ukrajince výhra a nemyslím si, že kdyby si řekli svým archandělům z NATO, že by se nevytvořila i tak.
 Jediná a logická vysvětlení se mi nabízí tedy pouze dvě.
Jediný, kdo by mohl reálně na neštěstí těžit je západ a jeho poskoci z EU a NATO. Vyhrotit konflikt za pomoci zbraně silnější než atomová bomba, tedy médií, vyhrát tenhle geopolitický konflikt a přitom nevystřelit ani ránu z vlastních pušek a přitom se zbavit početného množství v minulosti anti-západních sil by logiku určitě mělo.
 S přihlédnutím k faktu, jak nás média bombardují a vnucují nám anti-ruské postoje mi nepřipadá ani příliš konspirační.

Reálnější verzí a i pravděpodobnější je pak pouze nešťastná náhoda. A pokud něco nešťastná náhoda skutečně je, je třeba jí nezávisle prošetřit a vyřešit. Nikoliv využívat smrt 300 civilistů k dalším jatkám civilistů a omlouvání válečných intervencí.


Zdá se, že globální prediktor má ale po nedávné schůzce Bilderbergu jiný záměr a tak jsme bombardováni anti-ruskou propagandou a pomalu připravováni na blížící se globální konflikt. Konflikt ve kterém by opět krvácela Evropa a náš kontinet by vsakoval tisíce krve těch nejlepších evropských mužů, krásných evropských žen a nevinných dětí.

Konflikt, který by nás definitivně zahubil a za který by nejvyšší vinu nesly západní elity a média, kteří evidentně sehrávají užitečnou roli idiotů a vedou proti Evropě a jejím obyvatelům dezinformační válku.
Pokud žurnalisté tolik prahnou po krvi, doporučuju cestu do Paříže, kde v současnosti opět řádí gangy přistěhovalců a denně se zapalují desítky aut a v ulicích vládne chaos a strach.
 Ti pravděpodobně nepředstavují hrozbu a tak naše média prahnoucí po válce informují stále a stále více  neobjektivněji o pádu letadla a politická korektnost nám příliš nedovoluje, ukázat na ty pravé nepřátele Evropy.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal MichalUrban | úterý 22.7.2014 0:39 | karma článku: 37,03 | přečteno: 3233x